Botox pri zvýšených protilátkach ANA a Raymondovom syndróme

lasoli
17. jún 2022

....ochoreni
Prosim Vas predo sa nemoze aplikovat noc ani botox ani napriklad tetovanie obocia ani kys hyaluronova ani nic?
Mam skarede vrsky medzi obocim a zvazujem ale tato info ma nemilo prekvapila.Co moze sa ci nemoze?

luccija
17. jún 2022

@lasoli to sa popytaj dermatologicky

sono2
17. jún 2022

@lasoli priamo doktorky na klinike ktorú si si vybrala!

dzescebuly
17. jún 2022

@lasoli zrejme chodíš k reumatologovi tak aj tam sa informuj

lasoli
autor
17. jún 2022

ved uz som sa informovala neodporuca sa ale skor ma zaujima preco a ked davaju na tie diagnozy iny sajrajt v podobe kortikoidov a biolog liecby pritom botoxom sa lieci migrena ze predo jebto kontaindikacia,asi v tom nemaju ziadne vyskumy a radsej sa neriskuje?Zalezi co by ten botox vedel vydrazdit imunitu natokko zeby zlbla ale zasa ked odporucaju ockovanie na koronu u autoimunitnych ochoreniach co je vatsi zasah do imunity,,,,,tiez na zvazenie podla mna je horsie ockovanie,co odporucaju ako botox ale tak botox asi je len marnost.

sisa_s
17. jún 2022

@lasoli preco si vlastne zakladala temu? Ved si si sama odpovedala a argumentujes tu ockovanim...uplne odveci... Ked Dr povie, ze sa neodporuca, tak sa neodporuca...na dovody si sa mala pytat ich

snezienkaaa82
18. jún 2022

No ved načo pchať do seba taky sajrajt, botoxy, kyseliny.... Ved to škodí. Zmier sa, s vráskami, bud, sama sebou, starni s graciou, budeš neskôr umelina, keď to budeš, opakovať.

snezienkaaa82
18. jún 2022

Inak, ja nemôžem jest ani šalát, ani rukolu, ani špenát, brokolicu, fazuľku.... Nič zelené. Tiež sa liečim na reumatologii. Čiže radšej neriskuj... Som bola zvyknutá športovať, jest ľahšiu stravu a bum.... Musela som vyradiť tieto potraviny.

lasoli
autor
18. jún 2022

@snezienkaaa82 a co ti je ked nemozes taketo veci jest?

lasoli
autor
18. jún 2022

@sisa_s pretoze su tu mozno zeny ktore maju skusenosti,zalezi tiez id doktora kazdy nevie odpovedat,napr info mi povedala az sestricka alw kyselina sa moze pouzit,,takze ok.

lasoli
autor
18. jún 2022

@snezienkaaa82 no neviem za mna najvatsi sajrajt je kortikoid ,to ma omnoho viacej neziaducich ucinkov sko botox,a vidis len tym sa zatial lieci reuma a pod,

snezienkaaa82
18. jún 2022

Véd vyskúšaj a vidíš ako zareagujes.
No podľa mňa sú dôležitejšie veci ako vraska medzi obočím a hyaluron, atď....... Booooze

lasoli
autor
18. jún 2022

@snezienkaaa82 a ty kvoli comu nemozes zelene?To inak sim nepocula skor aip protokol diet ale ta praveze vylicije sachsridy,mlieko orechy vajcis je sa tsm zelenina a maso

snezienkaaa82
21. jún 2022

@lasoli skus kolagenove nite. Aplikuje sa na pokožku, kolagen je prirodzený, ten to nemôže uškodiť. Akurát to ukazovali v telerane.je to neinvazivne, efekt pol roka.

lasoli
autor
21. jún 2022

@snezienkaaa82 dakujem hej no to je take drasticke nie?Viesco ja som uz zistil ze aj kyselina sa da dat,a medzi obocie sa vie aj takto vyplnit.Alw si mila ze sa zaujimas;) a mozem sa opytat co mas ty za ochorenie?Inak tieto autoimunitne subine svinstva,jaj.