Ahojte baby. Pred mesiacom ma niečo ustiplo a odvtedy mi byvalo hrozne zle. Bola som na teste na boreliozu 3x, vždy negatívne, až dodnes. Okamzite mi nasadili ATB. Obávam sa, že je už neskoro, tŕpne mi ta noha a bojím sa že sa niečo nenávratne poškodilo. Strašne sa bojím. Myslite že to ma šancu ešte úplne sa urovnať?
Vies co ta postipalo?
Nie neviem bohuzial… kokos strašne sa bojím
@satanca u mňa sa to antibiotikami fixlo, chodím na pravidelné kontroly, keďže sa mi cyklicky vracia, vždy v inej podobe,ale inak všetko ok, bez nejakých následkov, zatiaľ. každopádne cit sa mi vrátil na 100%, takže nič nemusí byť stratené. držím palce 🤞
@122laura122 máš aktívne protilátky stále?
@satanca kazde 3 mesiace tusim by s to malo sledovat, priznavam sa, ze teraz som to odflakla, ale vratilo sa mi to nielolko x, viacmenej vzdy v inej podobe..
@satanca ahoj, ja ta povzbudim, manzel mal boreliozu, nasadili sme po ATB tinktury- kombinacia topol cierny, smilax lekarsky a Stetka lesna, dnes dostal vysledky z pretestovania, je uplne zdravy. Organizmus sa s tym velakrat vie vysporiadat Sam, on nemal takyto priznak, ale bol taky slabsi, chorlavejsi, klby ho boleli. Drzim palce, nech to aj tebe dobre dopadne.
@olivierko229 úplne zdravý znamená čo? Mal totalne negat aj IgM aj IgG?
@satanca spytala som sa manzela, cisla sestricka nespecifikovala, zrejme ked mu Tak povedala, Tak predpokladam, ze ano
Lekárky si sa nepýtala? Moj kolega bral skoro pol roka atb 🤦♀️
Každopádne držím palce aby všetko dobre dopadlo☘️
Aj vieš čo ta stiplo? Strasna pliaga teraz lieta😡