Borelióza - tŕpne mi noha

satanca
28. júl 2022

Ahojte baby. Pred mesiacom ma niečo ustiplo a odvtedy mi byvalo hrozne zle. Bola som na teste na boreliozu 3x, vždy negatívne, až dodnes. Okamzite mi nasadili ATB. Obávam sa, že je už neskoro, tŕpne mi ta noha a bojím sa že sa niečo nenávratne poškodilo. Strašne sa bojím. Myslite že to ma šancu ešte úplne sa urovnať?

jjanulienka
28. júl 2022

Lekárky si sa nepýtala? Moj kolega bral skoro pol roka atb 🤦‍♀️
Každopádne držím palce aby všetko dobre dopadlo☘️
Aj vieš čo ta stiplo? Strasna pliaga teraz lieta😡

veve_ad
28. júl 2022

Vies co ta postipalo?

satanca
autor
28. júl 2022

Nie neviem bohuzial… kokos strašne sa bojím

cicuca
28. júl 2022

@satanca tinktúra zo štetky lesnej. Atb mi nepomohli, ale toto áno a už 4 roky mám pokoj. Držím palce

122laura122
28. júl 2022

@satanca u mňa sa to antibiotikami fixlo, chodím na pravidelné kontroly, keďže sa mi cyklicky vracia, vždy v inej podobe,ale inak všetko ok, bez nejakých následkov, zatiaľ. každopádne cit sa mi vrátil na 100%, takže nič nemusí byť stratené. držím palce 🤞

satanca
autor
21. sep 2022

@122laura122 máš aktívne protilátky stále?

122laura122
21. sep 2022

@satanca kazde 3 mesiace tusim by s to malo sledovat, priznavam sa, ze teraz som to odflakla, ale vratilo sa mi to nielolko x, viacmenej vzdy v inej podobe..

olivierko229
21. sep 2022

@satanca ahoj, ja ta povzbudim, manzel mal boreliozu, nasadili sme po ATB tinktury- kombinacia topol cierny, smilax lekarsky a Stetka lesna, dnes dostal vysledky z pretestovania, je uplne zdravy. Organizmus sa s tym velakrat vie vysporiadat Sam, on nemal takyto priznak, ale bol taky slabsi, chorlavejsi, klby ho boleli. Drzim palce, nech to aj tebe dobre dopadne.

satanca
autor
22. sep 2022

@olivierko229 úplne zdravý znamená čo? Mal totalne negat aj IgM aj IgG?

liv1
22. sep 2022

Ahoj. Boreliozu je potrebne dostatocne preliecit. Tak ako liecia nasi doktori, to je kratke a nedostatocne. Pridaj sa do tejto skupiny na FB, studuj a ries. Dostanes sa z toho. Je ine ak by si mala chronicku boreliozu, vtedy sa lieci velmi tazko. Ale mas ju akutnu, s tym sa da robit vela.

olivierko229
26. sep 2022

@satanca spytala som sa manzela, cisla sestricka nespecifikovala, zrejme ked mu Tak povedala, Tak predpokladam, ze ano