Bolia zuby po dentálnej hygiene?

dettilv
26. júl 2024

Bolia zuby po dentálnej hygiene?vďaka za odpovede

nikoleta999
26. júl 2024

Niekto tvrdí, že je to obrovská bolesť a niekomu to nerobí absolútne nič ... Ja mam asi dva citlivé zuby, ked mi po nich prejde, cítim bolest ... Inač by som tam aj zaspala, nastastie moja dentálna hygienička, vkuse niečo hovorí a ja len s otvorenými ústami pritakávam :D

cyberk
26. júl 2024

Zuby nie, ale dasno trochu 🙂

crazy_cat_lady
26. júl 2024

ak mas citlivejsie zuby/dasna, tak ano, moze ta to trosku boliet

gelory
26. júl 2024

Zuby vôbec, mňa osobne bolia zakaždým iba ústa, keďže to celé trvá cca hodinu a celý čas máš proste ústa otvorené 😀 Inak zuby nie. Neviem, je to zvláštne, lebo kamarátka mi napríklad hovorila, že ju z toho zuby boleli, ale ono to je asi individuálne. Niekoho bolia, niekoho nie. Záleží asi aj ako ich máš citlivé a ďasná tiež.

dzejsik
26. júl 2024

@dettilv mna vobec, muza ominali dasna, ale on ma ovela viac rozrobene s vodnym kamenom aj chodi castejsie, mne sa neusadzuje skoro vobec

luccija
26. júl 2024

@dettilv nie, ale ďasná môžeš mať citlivé.Zalezi koľko máš kameňa či nemáš paradentozu...

unicornlady
26. júl 2024

Mňa bolievajú ďasná, ale ja mám citlivé celé telo :D Aj pri vŕtaní potrebujem injekciu, inak by to bola hrozná bolesť.

rozculena
26. júl 2024

po prvej som mala zuby dosť citlivé,potom už nie,bolia ma ďasná len keď mi to robia

katty123456
26. júl 2024

ako kedy..niekedy vobec niekedy mam rozdrazdene dasna este tyzden vtedy prejdem na parodontax pastu kt ich stiahne,moj chlap ma parodontitidu ten teda po dentalnej prska aj 2-3t ze uz nikdy nepojde...

dettilv
autor
26. júl 2024

Bola som a dalo sa✌️