Mňa neboleli nikdy. Teraz po sekcii ma nejak bolia pred, počas aj po menštruácii. Kríže alebo aj tak trošku vyššie. Neviem či to môže byť z menštruácie alebo bolia z nejakého iného dôvodu.
@missviolet mňa brucho bolelo vždy pred ms a tiež prsia. Toto teraz prestalo, nebolia ani prsia ani brucho len tie blbé kríže a je to hádam horšie ako pms predtým 🙄
Len vynimocne mavam akekolvek bolesti pri menstruacii, ale ked sa stalo, ze to bolelo, tak ano, ta bolest mi vystrelovala aj do krizov a aj do noh. Btw najhorsie boli tieto menstruacne bolesti ked som mala kovid, vtedy ma boleli krize, chrbat, nohy od bedier az po kolena 🙈
ja mávam takmer zakaždým bolesti krížov pri menzese. to je proste taká predzvesť, aspoň viem podľa toho, že ich mám čakať 😀
aj mňa začali bolieť , po
Ano, zvyknú má boliet pred menzesom, aj v prvý deň menzesu.
nikdy som nemala pred ms bolesti, zmenilo sa to ale po porode.
aj ked som rodila pred 5 rokmi uz (sekcia), odvtedy sa mi kazda ms “ohlasi” par dni vopred bolestou krizov
po pôrode - nedopísala som 😀
Ahoj, mna bolia krize od 1.menstruacie, aj brucho, a prsia. Velakrat som mala take krce, ze som skoro ani z postele nevedela vstat.
Povedali, ze po porode to bude dobre. No, nie je to dobre ani po porode.
@mira0611 vieš čo, ja som mala bolesti dlhé roky, / dokonca až má boleli stehná /
a náhodne mi ženská doktorka zistila pri ultrazvuku / to som nemohla otehotnieť a všetko ok po ženskej stránke / , že mám silný chronický zápal slepého čreva - po jeho vybratí - sa bolesti stratili hneď všetky a dokonca som aj hneď otehotnela.
Teraz má bolia kríže iba sem tam iba.
A čo vám pomohlo proti bolesti?
Mna krize,nohy,prsia to je samozrejme a brucho. Podla bolesti krizov a noh viem,ze uz sa blizi
mna krize boleli odjakziva, podla toho som aj vedela, ze uz kazdy chvilu pride menzes