Bolia ma zuby. Ľavá strana. Raz hore, potom dole. Potom bolesť výstreluje zo sánky, potom naopak od predných zubov k uchu. Co to je?? Dakujem
Treba ísť určite k zubárovi a urobiť RTG. Choď zajtra ráno ako bolestivý prípad, nečakaj.
Trojklanny nerv mozno, nasej rodine to zmenilo zivot...
tiež myslím,že 3klanný nerv....mne vystreľovala bolesť až do hlavy,takže obvodná ma poslala na ORL
Kludne to moze byt aj osmicka, vtedy nie je celkom mozne identifikovat odkial bolest prichadza, velakrat sa zda, ze je na viacerych miestach
@andrea901 tak tie veru mam všetky, naposledy doktor vravel, ze keď do kojím, postupne ich bude treba vytiahnuť...
Ja som bola na extrakcii kym som kojila, maly mal cca pol roka, uplne v pohode, injekciu ti mozu dat... Urcite spravit RTG snimok a dalej uvidia odkial bolest pochadza, lebo tiez som si myslela, ze ma boli raz jedno, raz druhe, az po vytrhnuti jednej osmicky bolesti uplne prestali
@andrea901 ďakujem
Toto robilo aj mne bolesť pichava až do ucha . Ísť k zubárovi ešte počas prvej vlny covidu sranda jak fras . Hneď som volala na pohotovosť vzali má ešte v ten deň. Nakoľko som mala 2 mesačné bábo . Naporiadok neviem čo bolo lebo bol Ukrajinec rozumela som mu každé 5 slovo ale zub šiel von teda dva dokonca . A všetke 8 som mala počas všetkých tehotenstiev vytrhnuté
asi nerv zapaleny