baby už som zúfala už skoro mesiac ma bolia prsníky raz ma bolia len boky od podpazušia inokedy vnútro prsníka až ku bradavke...cítim sa ako debil bola som aj u obvodného ten mi dal lieky od bolesti ☹ tak som išla ku gynekologičke tá mi ich prehmatala povedala že sú ako naliate,že zrejme hormonálna porucha lebo aj menzes mám všeliako/teraz po 60dňoch/ aj to taký ako keby ani nebol ..bolesti sú také ako pri zápale,stále si ich chytám lebo ma to naozaj dosť bolí som stoho nervozna,lebo je to nepríjemné keď niekto u nás je alebo my niekde sme ☹(doktorka mi dala kvapky mastodynon už ich beriem 5 dní a prakticky žiadny rozdiel,nemali ste niekto niečo také čo robiť aby to prešlo???
@kristinka28 o bábo sa nesnažíme,a testy som si robila keď mi meškala,a doktorka ma aj vyšetrila takže keby som bola tak to určite vie ☹
@alica3 hm tak mozno mas nejaky zapal ,ale ja na tvojom mieste este skusim testik mozne je hocico kedy si bola u lekara po ukonceni mrchy hned ak si tehu nemusela ,este nic videt na sone , a nic neriesi ze ti tak dlho meskala mrcha
@kristinka28 u doktorky som bola 18 dní od prvého dňa menzesu
@alica3 veď jasné, vyskúšaj najprv ten mastodynon, keď budeš mať pocit, že fakt nezaberá, tak to vysaď a začni indonal alebo indol3c....je to to isté, len výrobca je iný tuším...preto to má 2 rôzne názvy.... ale upravuje to aj cyklus....a inak som počula že aj Wobenzym je dobrý na takéto veci...len pri ňom sa berú kvantá tých tabletiek....síce sú oranžové a sladké ako lentilky, len ja som vždy zabudla užiť...pri indonale stačí raz denne 2 kapsule pri hmotnosti do 70 kg, nad 70kg sa užívajú 3 kapsule. berie sa to dlhodobo ale je to dobré.
Po hysterektómii niekoľko týždňov som začala mať silné rezavé bolesti z boku do prsníka pod pažou, vyľakalo ma to, až som volala môjmu operatérovi a chcela som to konzultovať, (nezastihla som, možno aj preto, že keď ma prepúšťali z nemocnice, povedali, že zbohom😀trochu srandy na okraj) nasadila som starý, dobrý môj osvedčený indonal, prestalo to, chcela som konzultovať, či nie je náchylnosť po hysterektómii tvorby cýst v prsníkoch, ale kolegyne ma ubezpečovali, že aj oni to mali po operácii.
@alica3 ahoj a co tak testik ak si mala cudnu mrchu o babo sa snazite