ahojte citatelia.
chcem sa s vami poradit ,bolia ma paty a na dotyk ked pritlacim aj kost vzadu na patach z vonkajsej strany.
u orotpeda som ten mi pichol mesocain kortikoidy ale nepomohlo a popravde nemam chut ani cas tam znova chodit a potom na procerdury ako je razova vlna.
neviete o niejakch moznostiach co by pomohlo?viem o teplej vode z morskou solou na ulavu a beriem alavis na churpavky a klby.dakujem.ala
Rázová vlna. Ja som pokusy robila a kašlem na to. Druhý rok sa.trapim, minulé leto mi pochali každý týždeň 5-11 vpichov do chodidla a už nikdy viac. Nepomohlo mi to vôbec . Jedna návšteva cez 20eur. Pekne idem na razovku. Este pomáhajú vložky do topánok. Ale to ti asi dali. Mne stačia tie pod päty. Boli ma na jednej nohe ostrihať, na druhej ju nemám, ale achilovka ma už aj tá bolí sem tam. Čo sa.tyka doplnkov, ani nič na kĺby ani kyselina hyalurónová ani nič nepomohlo zatiaľ.
@simca06022011 alavis som uz brala ked mi paty zacali.,takze to mi nepomoze.vlozky mi nieco pomozu a nosit maksiu obuv vyssiu a nechodit bosa.dik
@moonlight1210 dakujem
@ala76 ahoj, neskúšala si olej z 31 liečivých bylín od Justu a k tomu krém s morskou soľou San´aktiv? Moja známa toto mala, že ju začali bolieť päty, najprv jedna, bola na ožarovaní, to jej pomohlo. Potom ju začala bolieť druhá a na tú nepomohlo ani ožarovanie. S týmto olejom a krémom si pravidelne niekoľkokrát za deň natiera tú pätu a zlepšilo sa jej to.
citaj tu
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/ostroha-paty-nejake-babske-recepty/
babske recepty asi nepomozu.