Ahoj baby som po pôrode A bolia má kolená. Môže to byť reuma máte niektorá reumu? Z čoho má bolia kolená?
@denamir Pricin bolesti kolien moze byt viac...Jednou z nich moze byt zacinajuca artroza, ci zapalove ochorenie reumatickeho povodu...Pre spravnu diagnostiku je potrebne odb. vysetrenie - sono, rtg, krvne odbery. V kazdom pripade mozete doplnit vyzivu klbom vo forme makoveho oleja, ma niekolkonasobne vyssi obsah vapnika ako mlieko, o.i. obsahuje aj se, zn, fe. Posobi preventivne aj voci osteoporoze. Mozete ho uzivat aj pocas dojcenia, 1KL rano a vecer:
https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...
Pozit. ucinky ma aj MUMIO: https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...
Ulavit od bolesti moze aj kineziotejping, ktr. aplikuju maseri al. fyzioterapeuti.
Vhodným doplnkom je aj Flexibility z ajurvédskych byliniek
priprav sa aj na to, ze ti ani ortoped nic presne nepovie. Ani jeden ani druhy nenajde povod problemu. Nevravim, ze to tak bude, ale nenechaj sa odradit, ak sa s tym stretnes. Zmen zivotny styl - ak si pribrala, potrebujes schudnut, to klbom velmi unavi. Lepok je tiez zbytocny jed, nemusis nan mat rovno alergiu, len ho dobre nezpracovavas. Ja som vecne pocula "nevieme preco" odkedy prijimam co najmenej lepku a chudnem, tak po rokoch sa lepsia viacere problemy. Priciny mozu byt rozne, ale za vacsinou problemov je strava.
v Zi, modli sa a miluj mudra pani povedala, ze kolena bolia, ked je nedostatok sexu , lebo chrupavky sa nevyzivuju vplyvom hormonov ako maju. 🙂 po tehotenstve nieco na tom moze byt, hm? 😀 ale tomu asi nasinec velmi neveri 😀 ... ludia na Bali ano...
okrem toho, kolena signalizuju bolestou, ked ma clovek vnutorne pocit, ze stagnuje, ze nenapreduje... duchovna pricina choroby.porozmyslaj , ci v tvojom zivote nieco nesposobuje tento pocit..
ahoj, ja som bola u ortopéda, lebo mi pukalo v kolenách, čo bolo pri chodení po schodoch dosť nepríjemné - bývame na 4. p. bez výťahu. A keďže som v tom čase kojila cca 10 mes. , povedal, že to môže byť nedostatkom vápnika a dal mi nejaké tabletky - calcium na predpis. A prešlo mi to.
krvny obraz a to komplet od zapalovych markerov az po biochemiu....treba vylucit zapalove procesy a pripadne zistit chudokrvnost. Aj pri nedostatku zeleza bolievaju klby. Takze nevahaj a daj sa do poriadku. 😉
čakaj,idem si po vešteckú guľu 😉
bolesť kolien má veľa príčin,treba ortoped. vyš.,bolesť kolien po pôrode nie je bežná vec