Bolia ma kĺby prstov na rukách

matya12
4. jún 2020

Po pôrode som mala zaseknuté nervy v ramenách ( z tolkeho lezania na chrbte, kojenia, manipulácie s babatkom, boli to pohyby/polohy co bežné nerobievam)... Mala som problém vyzliect si aj tričko, proste ramena ma v istej polohe strašne boleli. Táto bolest prešla a začali ma neskutočne bolieť klbiky prstov na rukach. Ale ze veľmi.. Neviem roztiahnuť prsty, strasne ma to boli.. Najmä v noci keď vstanem mam ruky opuchnuté a musím si ich najskôr precvičiť skôr než malu dvihnem z postielky... Ozaj sa bojim ze mi raz ruky povolia a mala mi vypadne. Z niečím takým som sa ešte nestretla.. Teraz popri malej a v tejto situácii moc nemám čas a chuť behat po lekároch, navyše ani neviem kde začať... Co by to mohlo byt? Stretli ste sa už s tým?

hradnapani
4. jún 2020

zacnes u vseobecneho lekara - bez jeho odporucania sa dalej ani nedostanes. Moze to byt cokolvek, reuma, zapal klbov, nedostatok vitaminov a mineralov, ale mozno aj z tych nervov z ramien atd. Ak mas obavu, ze ti dieta vypadne z ruk, tak to urcite ries.

goodidea
5. jún 2020

A čo takto skúsiť kĺbovú výživu? Artro 6 plus od Best Nutrition... Ja cvičím a mal som veľa krát vážne bolesti kĺbov .. šliach.... Keď to začnem brať tak po určitom čase neviem čo je to bolesť krížov a kĺbov a hlavne drobných šliach ...napr dosť som mal problém s bolesťou zápästí a šľachou palca na ruke.... Pomohlo ..stále ...

laila22
5. jún 2020

@goodidea nepribera sa od toho?

goodidea
5. jún 2020

@laila22 ..nie beriem to a stále som mal tehličky na bruchu keď som to bral :D ,ináč teraz som si všimol že to je nevhodné pre tehotné a dojčiace ženy :/

goodidea
5. jún 2020

@matya12 ten Atro 6 plus je výživový doplnok, takže nieje vhodný pre tehotné a dojčiace ženy takže asi to nieje pre teba vhodné

sebastianmichal
5. jún 2020

@matya12 odporúčam zajst ku svojmu dr ten vypise odporuvanie k ortopedovi a ten uz pomoze