Boli to? Mám zápal a budú mi to vŕtať, tak sa chcem opýtať či sa to dá vydržať alebo to cítiť aj cez injekciu? Známa mala zápal a vraj ju to vŕtanie extrémne bolelo. Ďakujem
Moze to boliet aj s injekciou, pretoze ak je tam zapal, on brani tomu, aby sa ta latka dostala tam, kde to umrtvi. Ale ako velmi a ci vobec to bude boliet je individualne.
Každý má iny prah bolesti a takisto okolnosti zápalu môžu byť rozdielne (stačí ak je tam hnis, ktory tlačí na nerv). To je inak hlúpa otázka. Neviem načo stresujes. Daj si pichnúť injekciu aj tak nemáš na výber
dobry zubar ti to opicha tak ze nic citit nebudes
Je tam zápal. Je to zle. Môže to bolieť,nemusí,dať si injekciu.
S injekciou som necitila nikdy nic, trhali mi 5 trvalych zubov a vrtali mi tri zuby az do korenov. Tvoja znama mala povedat zubarovi a bol by jej pripichol viac anestetika. Mna sa vzdy zubari pytali, ci nic necitim. Treba sa ozvat.
Urcite si daj injekciu i ked lekar tvrdí že ked je zapalený nezabere.Zabere, ale mne museli dať 3injekcie, ale ja som to dala vytrhnuť lebo som bola napuchnuta ako škrečok a pol zubu sa mi odlomilo.Vyše hod.mi to vyberal, musel rozrezať aj ďasno aj kosť, ale nic som necitila.Ked prestal účinkovať injekcia hned som zobrala flektor prasky.Inak keď mas bolesti a mas dieru skus si nechať klinček bud v aple alebo v ústach kus zmäknúť, treba to rozhrizat a vopchať do dieri.Služi ako plomba, stiahne zápal a ukludný bolesť.
No áno ja som mala zapálený zub a bolelo to aj cez injekciu. Neviem ako veľmi by to bolelo bez injekcie, ale vtedy ma to prekvapilo.
Mna to nebolelo, ale zubar mi pichol injekciu, tak asi preto.
@ildiko36 ako si si zachránila zub? Že neodumrel?
Ja by som si dala pichnúť injekciu...