Ahojte..som jediná?:D dnes ma neskutočne extrémne boli hlava uz od rána.. mate to aj vy takto z času?
Picha ma ..boda az miestami ..
mna bolela vcera, teraz boli mm. je hnusne pocasie, mame nedostatok cersveho vzduchu, nedostatok pohybu, elbo sme prevazne zavreti doma. u neikoho posobi asi aj ponorkova choroba. nedostatok slnka sposobuje aj depresivne stavy. tym nemyslim len depresiu ako cohorenie,a le celkovo sme bez slnka castokrat horsie naladeni.
daj si lieky, ak ta vlemi boli. hoci len blby Paralen skus. nieekdy to bez liekov neprejde a ak sa to viac rozbehne, tak sa to tazsie zastavuje a castokrat bezne leiky potom dobre enzaberaju.
Aj mňa bolela, pomohla mi čokoláda 🍫
aj mna dnes boli hlava ☹
Včera si dával manžel tabletku ,dnes ja
asi to bude ozaj tlakom a počasím
Aj mna už 3den na nervy 😒
Tak mi začala corona.
@ovaaa to, ze vas bolela hlava z korony nic neznamena. Ja mavam bolesti hlavy min. 1x tyzdenne ze si musim dat tabletky uz od puberty a koronou to nie je. Bolest hlavy ma rozne priciny.
Mna 2 dni dozadu...hroza...malokedy ma bolieva hlava
Aj mna, bude sa menit pocasie
@sylvia_123 aj ti aspon daco zistili? mna od detstva bolieva hlava. uz to je tak, ze viac ako polovicu dni v roku. neboli ma max. 3 dni po sebe. bez liekov mi bolest nikdy neprejde. velakrat som to skusala vydrzat
Tiez ma bolela hlava, ale vcera. Brutalne. Az ma zanasalo. Hlava, usi, oci ... no nieco brutal
@sylvia_123 Silvia pre mňa to znamenalo 3 dni bolesti hlavy. Mohol to byť nízky tlak, pracovné stresy, málo tekutîn, chrbtica, migréna čokoľvek. A bola to corona. Aj taká je možnosť.
@lyci uplna ta chapem, tiez som mavala aj 2-3x v tyzdni take bolesti hlavy - na tabletku, lebo sa to nedalo vydrzat... Snazila som sa jedno obdobie vsetko spravit pre to, aby som si tbl nedala, vydrzalo mi to par hodin a potom som si dala aj 2 po sebe, lebo bolest nechcela odist. Nezistili mi v podstste nic - max neurologicka ze mam cervik..syndrom krcnej chrbtice a uzavrela som ze mavam proste migreny..a imunolog ze mam histaminovu intoleranciu.. niekedy s bolestou vstanem hned rano, inokedy ju mam v priebehu dna, raz citim ze to ide od chrbtice (tuhne mi hrozne svalstvo), potom od oci, neznesiem slnecne pocasie v zime, vtedy ma bolieva casto hlava, inokedy z velkeho stresu v praci, niekedy ma zacne ked mam konecne den na relax... skusala som doplnky, vitaminy, caje, lekarov, akupunkturu a pod.. a nic. Ale zacala som cvicit s fyzioterapeutom posledne 4 mesiace a prestala som pit viac alkoholu ako 3 deci vinka na posedenie-odvtedy mam pocit, ze migrena na tabletku je tak 3-4krat do mesiaca, co je uspech...Mama tvrdi, ze ked porodim sa to zlepsi - ze ju par rokov toto trapilo, ale je pravda, ze 1.krat rodila ako 20 rocna, ja prescasujem (nedari sa). A tebe nieco zistili lekari?
@ovaaa ano, samozrejme ze je, ja len ze aby sa autorka nestresovala coronou ak nemusi.
@mayka730 aj ja sa hlasim :( Uz od nedele rana, vcera som bola radsej aj na antigenovom, co mi bolo celkovo divne a uplne taka tupa bolest hlavy. Vcera ani nalgesin nezabral, co vzdy pomoze. Ale pripisujem to skor pocasiu, tlaku a celkovo takej psychickej nepohode, kedze sme teraz doma zatvoreni.
@sylvia_123 ja viem tiez rozlist aspon 5 roznych bolesti hlavy a spustacom sa mi uz zda uplne vsetko. snazim sa striedat lieky aspon tie co mi este zaberaju. pred 8 rokmi mi neurologicka povedala, ze to je z krcnej chrbtice. vtedy mi este pomahali lieky s diklofenakom. rodila som pred rokom. ku koncu tehotenstva bolela castejsie. v den porodu mi ju slo roztrhnut. tesila som sa na epiduralku ani nie tak kvoli kontrakciam ako kvoli bolesti hlavy. a po porode este horsie. pol roka ma bolela uplne kazdy jeden den. potom som zacala zase kolecko lekarov. neurologicka, ta ista, mi na zaklade rtg spred 8 rokov povedala, ze to mam z krcnej chrbtice. ani novy rtg nespravila. dala lieky, ktore nezaberali a rehabilitacie, ktore zhorsovali este. bola som aj na internom a vypytala lieky na tlak, mam od tehu zvyseny, ale nie velmi. nepomohlo. nakoniec trochu pomohlo brat zelezo a po pol roku bolesti ma nebolela hlava celych 8 dni a potom to zas zacalo kazdy treti den. casto si poviem, ked ma zacina boliet, ze tentokrat vydrzim bez liekov. vzdy to vzdam na treti den, ked ma vkuse boli a ani 2 noci nespim poriadne kvoli bolesti. najhorsia bolest je po sportovani alebo napr. turistike, nedavno som sa docitala, ze sa pri tom vyplavuje histamin a to sposobuje bolest hlavy. ale uz vyse 2 roky nesportujem. alkohol takmer nepijem uz 2 roky. casto mavam aj od chrbtice. bolievaju ma svaly na krku. alebo ked dlhsie nejem. alebo ked jem hluposti. alebo niekedy staci aj zmena prostredia, ze niekam idem. alebo naopak, ked cely den lezim. niekedy ma zacne boliet len spanok na lavej strane a presne viem podla bolesti nahmatat cievu, ktora boli. inokedy mi to ide od ucha a sanky na pravej strane. velmi neprijemna je aj bolest vzadu dole na hlave v dvoch bodoch vlavo a vpravo. alebo boli cely vrch hlavy, alebo iba temeno. neskutocne ma to ubija. do toho autoimunitne ochorenia stitnej zlazy a creva, takze unava, bolesti klbov, svalov, hnacky. neberiem na nic lieky, lebo som v norme. ale tie veci ma aj tak netrapia tak ako caste bolesti hlavy. momentalne skusam ci nepomozu vysoke davky B12.
@lyci nech to tu nespamujeme, ja ti zajtr odpisem do spravy, ak suhlasis
Mna to isté