Dobry vecer. Stretli by ste sa s niekym, kto bol v priamom kontakte s clovekom, ktory ma vsi?
Myslim,ze kazdy clovek bol v kontakte. Ide o to, v akom. A dokonca nemusis byt ani v priamom. Staci, ze si v autobuse ci vo vlaku sadnes na sedacku s latkovym potahom, kde sedel clovek, ktory tie potvory mal. A ty si opries hlavu a uz si nesies podnajomnika. A ak.mas dieta, idealne v predskolskom veku, je viac ako pravdepodobne, ze sa stretnete zoci voci
@jana_eyre_2 ani to nie.
Čítala som v lete, žiaľ deti mali.
Fakt je to len o tom hlava pri hlave.
Mimo kapu do par hodín. Čiže ciapka ani nič iné.
Ono ináč by to moje deti nedostali bolo leto, čiže čiapky nie, nespia čiže ani to nie, ani gumičky ale proste hlava ku hlave.
@sono2 ano. Tiez viem tak, ze ziadna ciapka, gumicka, vankus. Proste blizky kontakt a ten tam bol.
Sestra chytila v škole vši. Boli sme v kontakte veľmi často a dokonca si aj vymenili kefu na vlasy a nepriniesli sa na mňa.... Každopádne vši zase nie sú taká tragédia. Najskôr treba hlavu umyť šampónom, poriadne vycesat a následne keď sú suché od korienkov prezehlit žehličkou na vlasy aby sa spálili prípadne vajíčka. My sme to opakovali niekoľko krát za niekoľko dní. Vši boli preč. A to sme ich zo sestrinej hlavy vyčesali cez 50.
Veľa ľudí ich ma ani o tom netuší kde ich dostal ani to že ich má. Vsi môžete dostať aj v obchode napríklad si skušate bundu alebo šaty ,mikinu. Alebo v autobuse vo vlaku. A je to dosť nepríjemné zistenie že ich máte aj vy. Nie je to nič strašné treba kúpiť šampón na vsi .
Ja v novembri.Ale neviem od koho.Vnučky v škole museli mať copíky,vraj deti majú vši.2x som si dala spray a bolo po nich.Ale mohla som ich dostať aj u lekára..
Vieš koľko ludi má vsi a ani o tom nevieš? 😅
Vsi neskacu ako tomu ľudia radi veria, takže pokiaľ si nedáš niekoho gumičku, nelahnes si do postele, alebo nedáš niekoho čiapku, tak by som vôbec neriešila..