Ahojte chcem sa opýtať bol niekto pozitívny aj keď prvé mu test ukázal negatívny? Od piatku som nachladena včera som ležala celý deň a dnes nemám chuť ani čuch. Telo má už tak neboli ale som slabá. Bola som na test v sobotu bol negativny aj dnes (po telefonáte s doktorkou odporúčala sa pretestovat)tak či aj niekomu tak ukazovalo a nakoniec bol pozitívny. Možno už som paranoidna z toho všetkého.
My s muzom sme mali po 2 dnoch pozitivny a Mama po 1 dni pozitivna
Ano mne, aj svokre aj kamoskinej mame. Na antigen sa nespoliehaj
Kamarát mal s priateľkou 6 negatívnych antigenovych testov, stále mu to nešlo do hlavy až sa objednal na PCR a tam pozitívny..
Muž v sobotu negatívny, v nedeľu teplota, v utorok pozitívny na teste
aky test? ak AG test, tak tie su teda dobre nepresne. poznam niekolko ludi s negativnym testom a nasledne pcr potvrdenym covid ochorenim. a to uz boli ludia piznakovy, niekoti aj dlhsie.
U nás v rodine prípad v sobotu test negatívny, večer v sobotu nastúpili príznaky prvé a dnes ráno už pozitívny test
Áno ja. Mne aj antigénový test,aj PCR test ukázal, že som negatívna, stratila som len čuch, nič iné mi nebolo. Až krvné testy mi ukázali, že som Covid prekonala a mám v krvi protilátky.
Poznam 3 prípady, kedy boli na Ag s príznakmi a vyšiel im negat. V jednom prípade to bolo pred rodinnou oslavou a nakazilo sa 11ludi
Muz bol na antigenovom teste s priznakmi vysoka horucka, zimnica, bolest hlavy, kasel, strata cuchu a bol negativny. PCR vysiel nasledne pozitivny a z laboratoria prisiel vysledok vysokoinfekcny. Ja som mala taktiez negativny antigenovy test a PCR nasledne pozitivny.
@lula313 a dobre sa dotycna osoba citila, ze nakazila pol rodiny? ak uz dokonca isla s priznakom
Mne vyšlo aj PCR neg. a to som už mala horúčky a asi všetky priznaky. Po týždni ma testovali znova, už pozitivne
@dominikac321 to bolo po celoplošnom testovani, keď si ľudia mylne mysleli, že AG je zarukou, že covid človek nemá. Paradoxom bolo, že nakazila všetkých pani, čo je žena v domacnosti a okrem potravin nikde inde nebola, takze bola duplom utvrdena v tom, že to covid byt nemôže, lebo predsa by ho nemala kde chytit.
@oliviakatka aj to sa moze stat. hovori sa, ze PCR by sa malo robit niekolko dni po kontakte. v zasade PCR je aj tak anpresnejsie vysetrenie a teda myslim si, ze aj pociatocne stadia nakazy zachytit dokaze, no problem je skor v odbere vzorky, na zaciatku jednoducho nemusi byt virus este vlemi namnozeny, preto sa nemusi zachytit. dokonca sa to moze stat aj v neskorsich stadiach, lebo ani to,a ko infekcia prebieha, nie je zarukou toho, kolko virusu mame v sebe. urcite su vyraznejsie prejavy, ked ho je viac, ale niekto moze zareagovat aj na male mnozstvo virusu a s niekym nepohne ani velke mnozstvo.
Ano ja som bola pozitivna. Bola som chora najprv bol test negativny a po par dnoch pozitivny.
Aj môj muž tak mal, šiesty deň príznakov negatívny o ďalších desať dní pozitívny.
Ďakujem za odpovede. Tak uvidím o páru dni čo mi ukáže test. Aj priateľ je už chorý
je teda vysoka pravdepodobnost, ze budete obaja pozitivni. AG testy su fakt nepresne.,
Jasné, to sa môže kľudne stať
Áno , PCR test mi ukázal falošnú negativitu aj napriek príznakom . Opakovaný bol už pozitivny
Muzovi vysiel az na treti pokus
Objednaj sa na PCR ak chceš mať istotu. Aj kamarátka bola najprv negatívna a o dva dni už pozitívna.
Áno aj my sme tak mali. Najprv neg a po 2 dnoch pozit.