Idem tam na liečenie po hysterektomii.Najbližši voľny termin ubytovania je v tomto penzione. Boli ste tam niektora?
@veronikadany Možte mi prosim napisať niečo viac o tom penzione? Ake je tam ubytovanie, čo všetko sa nachadza v penzione a jeho okoli, aka je vzdialenosť do hotela Choč?
@iveta6868 tento konkrétne nemá recepciu,teda má,ale nikto tam nie je.Je tam iba varná kanvica.Ubytko v pohode,nič extra ani hrozne.Je umiestneny blízko Kúpeľnej Dvorany,t.j.taka restika,bývajú tam aj zábavy.Hned vedla je Barbora.A do Chocu tak 3-5 minútiek chodcou.
@veronikadany A procedury sa podavali kde?Kde ste sa stravovali? V Adame ste boli iba ubytovana, keď som dobre pochopila?Su tam aj nejake obchody, lekareň, niečo na posedenie? V dvorane tancovačky? To ma tiež laka, rada tancujem, aj keď manžel ostava doma, škoda.
@iveta6868 Stravu sme mali v jedálni Breza, tá je v Choči,ako aj procedúry.Obchody sú tam,aj kvetinárstvo,bufet,zmrzka,oblatky
@veronikadany Keď sa možem opytať, ake veci je potrebne si tam so sebou zobrať? Manžel sa smeje, že zoberiem celu skriňu.
@iveta6868 letné ,ale aj s dlhým kvôli počasiu,plavky, hygienické potreby,nejakú tašku menšiu na presun
@veronikadany Ja idem až 10.9.Keď sa možem opytať pri nastupe vas vyšetroval aj nejaky lekar , gynekolog? Kto Vam nariadil procedury?
@iveta6868 áno,vyšetruje gynekológ,ak ste mali ženské problémy.Urci aj procedúry
@veronikadany Ja som po hysterektomii.
@iveta6868 ahoj,ja som tam bola