Dobry den, na velku noc som bola cvicit vahovo som mala kotuce 2,5kg x2. O den na to, po cviceni ma mierne seklo, chrbat ma vsak boli uz dva tyzdne. Pod lopatkou, cca este nizsie tak v strede chrbta. Chodit vladzem, len su to neprijemne bolesti, 2x som bola na uvolneni chrbta u fyzio, lekar neurolog skonstatoval len blokadu, vraj nemusi ist o platnicku. No nepresla by blokada do 2 tydznoch ? Citala som ze akutna faza vyskocenia platnicky alebo jej poskodenia trva 2 tyzdne. Na MR ma nechcu poslat, mam len cvicit.
@veronikavaneska rozmyslala som ale bojim sa, mam pred tym respekt ze aj sa mi vysunula platnicka, tak mi este viac uskodi napravanim
opakovane sa mi to vracia, trvá to aj dlhšie ako 2 týždne
@lucka_ke a co ti pomoze ?
Raz, tyzden, nepomahali ani injekcie, bolo to hrozne.
len lieky a trpezlivosť
Aj dlhšie...dávaj si lieky na uvoľnenie a masáž by som skúsila viac x.To je nekonečný príbeh ľudia majú spazmy, dysbalancie najprv treba svaly uvoľniť a potom posilňovať.dal Ti nejaké lieky?
@luccija gujacaran, flector beriem, ale nezaberaju, a suche teplo pomoze ale len na chvilku
Vôbec to nemusí byť platnička, ale aj lopatka a vseliake tie veci okolo nej, len masáž, alebo chiropraktik, aj to nemyslím, že spraví na jednom sedeni. Ja riešim niečo podobné, len mne to teraz výstreluje do ramena. laik
@danielahamar mne trosku aj do ramena aj laktov
Manžel má dlho problémy s platničkou... A seklo ho mal brutálne bolesti a tiež nič nezaberalo...išiel k choropraktikovi a už od neho išiel normálne 👍 len sa ledva sunul ani sadnúť si nevedel....
Choropraktika ste neskúšali?