Boli ste hospitalizované na psychiatrii?

julka828
8. júl 2022

Prosim o skusenost. Ako to je ked vas hospitalizuju v nemocnici z tazkou depresiou? Co sa tam robi co sa tam s vami riesi. Mozete mat mobil pri sebe ? Chodit vonku ? Mozete aj sukromnu spravu kto zazil

bebemonika
8. júl 2022

@julka828 Ja som bola, veľmi záleží kde ležíš a na akom oddelení.

julka828
autor
8. júl 2022

@bebemonika a ty si bola na akom oddeleni ?

bublinka1426
8. júl 2022

.

bebemonika
8. júl 2022

@julka828 Aj na uzavretom aj na otvorenom.

shewinka
8. júl 2022

@julka828 na akutnej (resp uzavretej) nemozes mat pri sebe nic, mne vzali este aj skleneny pohar a elektricku zubnu kefku. Na otvorenej mozes mat vsetko a tam mas denne aktivity podla programu sestriciek

julka828
autor
8. júl 2022

@bebemonika a na uzavretom mozes mat mobil ?

julka828
autor
8. júl 2022

@shewinka ani ten mobil ?

shewinka
8. júl 2022

@julka828 na uzavretom nie

gabikaa96
8. júl 2022

@julka828 aj ja som bola, ak chceš kľudne napíš

bebemonika
8. júl 2022

@julka828 Nie na uzavretom nie. Niekde je aj na otvorom povolený iba na určitý čas.

julka828
autor
8. júl 2022

@bebemonika a ak na otvorenom tak ako maju pravo vziat mi mobil ? Ved to je moja sukromna vec

zuzap33
8. júl 2022

@julka828 no na psychiatrii nic nie je tvoja sukromna vec. Co viem, tete na uzavretom ziadny mobil, noznicky, ani opasok na zupane. Ziadne vychadzky. Az po tyzdni, ked ju dali na otvorene mohla mobil, ale vychadzky von len s navstevou alebo so sestrickou v urcenej dobe

luccija
8. júl 2022

@julka828 pozri sa, ked to potrebujes tak potrebujes.Preco Ti tak zalezi na tom mobile?
Na uzavretom nemozes mat nic.Dostanes lieky budes mat terapie so psychologom, budes mat rucne prace, omalovanky nieco kde vypnes mozog a budes mat aktivity.Vyplneny cas...budes oddychovat.Vychadzky casom.V kontakte s rodinou cez sestricku kamaratka odtial volala domov.Ludia v depresii casto vidia veci horsie a za par dni volaju, ze chcu ist domov a rodina ich zoberie a tym padom liecba v tahu.Su pravidla a tie sa dodrziavaju.Co sa Ti stalo, ze si sa zlozila?

bebemonika
8. júl 2022

@julka828 Normálne. Ja som bola dokonca rada, že nemám mobil, oddýchla som si. Ale fakt záleží kam ideš. Je dosť možné, že ti mobil ani nebude chýbať.

bebemonika
8. júl 2022

@luccija Úplne s tebou súhlasím.

euka210
8. júl 2022

podla toho aka nemocnica a ake ma oddelenia. Su oddelenia kde nemozu mobil, kvoli zavislakom nebola nikde wifi v celej budove....pre mna hroza kvoli detom. Bola som raz a uz ma tam nikto dobrovolne nedostane, radsej to doma prezijem, pre mna to bolo ako vazanie, kvoli covidu ziadny volny pohyb. Mne to len viac ublizilo ako pomohlo.

julka828
autor
9. júl 2022

@euka210 ja sa preto tiez pytam na ten mobil mam dve male deti ja nemozem ostat len tak odrezana

luccija
9. júl 2022

@julka828 sestricka Ta bude informovat, alebo budes volat domov nenechaju mat matku uzkosti, lebo sa nevie informovat na deti.
Ale v podstate mas mat klud, lebo vela zien stresuje prave vlastna rodina a povinnosti🙂

taktotedanie
9. júl 2022

@julka828 tak to rieste ambulantne, liecbu a sedenia
A ked sa zhodnu, ze potrebujete uzavrete oddelenie tak vam vezmu vsetko
Zabezpecte si nech sa vam o deti niekto postara akeby nieco zavolaju sestrickam
Ked idete do nemocnice suhlasite s nemocnicnym poriadkom a poriadkom, ktory je na danom oddeleni

euka210
10. júl 2022

@julka828 treba si zistit ake je to oddelenie a ake tam maju pravidla.
Ja som ostala v soku, ze tam boli aj zeny aj muzi spolu na oddeleni, hoci bolo otvorene, ale kvoli covidu obmedzene, ziadne navstevy 4t.
Davno pradavno inde som mala navstevy aj na uzavretom, aj mobil som mala, hoci vtedy este wifi nebolo.