Ahojte, potrebovala by som poradiť...trápia ma mierne bolesti podbruška asi mesiac, bola som u urológa ale moč bol v poriadku, bola som aj u gynekológa, ten spravil vyšetrenia aj zobral krv, že vraj všetko v poriadku, predpísal mi antibiotiká, že vraj zápal, aj som ich užívala, zlepšilo sa to a po doužívaní znova bolesti dole v bruchu, gynekológ tvrdil, že ten zápal ešte môže doznievať...nemusím si dať lieky proti bolesti, v noci spím dobre, nemám tráviace ťažkosti a predsa stále mám pocit, ako keby som mala dostať menzes, alebo taký skôr tlak v bruchu...neviem čo s tým, či to riešiť alebo to prejde, normálne mám strach, či to nie je niečo vážne...ale to by asi bolo vidieť aj z krvi, keby to bola nejaká vážna choroba, dúfam...ďakujem za rady
@bienennest ďakujem 🙂
@salamistka nebudu to creva?
Mne tak podobne zacinal zapal slepeho creva...
Robili ti ultrazvuk podbruska?
@nofretete gynekológ mi robil ultrazvuk, ale on sa asi zameral na iné veci...slepé črevo mi zatiaľ nikto nekontroloval
To gynekolog nevidi...daj si to preistotu vysetrit...
@nofretete ďakujem, zajtra idem k obvodnej...tiež sa mi zdá, že by to mohol byť slepák...aj u teba to bolo podobné? ja som ani netušila, že slepé črevo môže takto dlhšie pobolievať, myslela som, že buď bolí poriadne, alebo to prejde...
Ja som si vzdy myslela,ze je to nejaky gyn.problem....pripisovala som to ovulacii...vajecnikom....menstruacii....to trvalo asi rok....a nebolelo to stale...Len taky divny pocit ako keby to suviselo so zenskymi vecami....az kym som jedneho rana nemohla poriadne stupit na pravu nohu a strasne ma to zacalo boliet aj na dotyk....a potom to slo uz sup-sup...nemocnica-vysetrenia....2 hodiny po vysetreniach som uz lezala na operacnom stole....🙂
@salamistka Ahoj, protizapalovo posobia brusnice (cranberry). Mala by si si jest aspon za hrst susenych brusnic denne. Existuju tiez vo forme stavy. Takisto skus pit repikovy caj (1-3 salky denne), ten posobi tiez protizapalovo. Ak sa ti to po par dnoch nezlepsi, mala by si opat zajst k lekarovi. Prajem rychle vyzdravenie.