Bolí ma na pravej strane v podbrušku

anna883
20. feb 2021

Ahojte baby, už nejak týždeň ma bolí v podbrušku na pravej strane, taká zvláštna bolesť,.. no niekedy ma tak pichne v ľavej strane alebo v krížoch,.. už to mám takto týždeň. Keď si pritlačím rukou na obe strany, tak ma to celkom boli. Tehotná byť nemôžem. Menzes mám mať budúci týždeň. Tak teraz neviem, či to bola nejaká silnejšia ovulácia, lebo som mala silný výtok aj s krvou a je mi nevoľno, unavená som alebo ide o slepé črevo alebo o niečo iné,.. v pondelok sa chystám ku doktorke. Myslela som, že to prejde, tak som pila ženské, žalúdočné čaje, jedla som diétne jedlá, no nejako to neprechádza. Čo si o Tom myslíte? Mal niekto niečo takéto ?

lucsiac
20. feb 2021

@anna883 ahoj, neviem, či ti to pomôže, no dúfam, že áno.
Približne pred 1 rokom mi zostalo neskutočne zle, niečo podobné ako ty. Zo začiatku len horúčka, potom zvracanie hnačky. Potvrdili mi CRP 457, čo sa blíži ku smrteľným hodnotám.
Ak by si mala slepé črevo, tak to je ostrá bolesť a istotne by ti bolo dosť zle, či by si mala horúčku.
Takže, slepé črevo môžeš asi vylúčiť

anna883
autor
21. feb 2021

@lucsiac ďakujem. ja som mala takú silnú bolesť len minulú nedeľu, že som nemohla ani chodiť. No potom sa to začalo zlepšovať trochu, raz lepšie, raz horšie. Tak sama neviem, čo to je.

lucsiac
21. feb 2021

@anna883 ano, presne to iste som mala nedavno, no na druhy den som bola ako rybka

neluska21
22. feb 2021

moze to byt aj cysta