Bolí ma hrudník

patulka42
21. jan 2024

Boli ma hrudník. V strede zo slodu ako končia tebra pri dotyku a ked stiahnem brucho , a vytocim sa akoby fo ľavej strany tak tam ma akoby davo ťahalo. Proste myskite že chrbtica?

stellarstar
21. jan 2024

@patulka42 oprav si tie chyby zle sa to číta, môže byť chrbtica

marca12
21. jan 2024

@patulka42 moze byt chrbtica. Ja ked som zacala chodit na masaze a cvivit,zacalo ma takto boliet na hrudi. A raz sa mi to stalo,ked som prechladla. Isla som v zime spotena s rozopnutou bundou.

pink_lady
21. jan 2024

mozu to byt spazmy, prechladnutyalebo natiahnuty sval, chrbtica, zapal chrupaviek, vselico.

patulka42
autor
21. jan 2024

@pink_lady a na aké vyšetrenie sa dožadovať? Na mardio som bola 2x(október,december) ekg asi 7. Rehabilitácia až v marci. Cy resp magnetická? Qk nájdu pomôžu?

koniarova
21. jan 2024

@patulka42 tetania

pink_lady
21. jan 2024

@patulka42 vyckaj rehabilitacie, ja mam spazmy svalove, kazdu chvilu inde, teraz na boku na rebrach na boku strasna bolest na dotyk - podla neurologa myofascialny syndrom/fibromyalgia, plus mam aj dake platnicky von a vyrastky na chrbtici ,,,chodim kazde 3tt na liecebnu masaz - fyzioterapeut vravi ze to tam mam samu hrcku, vzdy rozmasiruje, na par dni pomoze a ideme od znova 😂 Plus pomaha celkom plavanie ...Skodi jednotvarny pohyb, sedenie za pc, nosenie dietata, miesanie ...treba dodrziavat skolu chrbta

bubukaaa
8. mar 2024

@pink_lady a kolko máš rokov ak sa môžem opytat
@pink_lady

pink_lady
8. mar 2024