Dobrý deň, som zufala uz neviem kde co mam riesit skocila ze idem na stretnutie s psychologom od leta po očkovaní ma boli hrudna kost potom z toho dostanem stredy nervozitu boli ma ruka noha kedze som lavička pripisujem k presilebiu ale aj tak je to divne po očkovaní cca 3tyzdne robene EKG v poriadku mesiac po očkovaní RGT pľúc (bolo vidni srdce a aortu) plus ťažko sa mi dýchalo bola som zablokovana navštívila som fyzioterapeuta par týždňov celkom ok zas posledné dni hrooza trasu mravencenie.ci ako nazvat b nohe skor aj oboch.....ale fakt.ma trapi bolesť hrudnej kosti ze by som vytrhla ju nechapem tomu co ešte môže byť problém aj s chrbticou mam problém pripisujú to k tomu väčšinou no ja neviem co kde poslat mam fakt pocit ze mi preskakuje a namyslam.si ale bolesť. Je.bolest...mam male dieta(3,5r)
@zuzkaa1991 to vyzerá skôr na problémy s chrbticou aj to mravčenie v nohách
@zuzkaa1991 aj v chrbte akoby oproti hrudníku? Krv, úplný rozbor ti robili?
Ano dievčatá tiez si myslim ze to bude z chrbtice ale fakt nepríjemné pocity su ti a zufale po porode mam karpalny tunel co sleduje sa platnicky vyskakuju resp na beh na prvy stupen sa ukazalo v lete....stale sa bomim ze dostanem infarkt alebo niečo iné....ale ked viem racionálne rozmýšľam a viem ze srdce je ok pluca tiez tak sa ukľudňujem ze chrbtica....tetania ma kamoska ale asi sa budem aj na to pytat muz na mna kuka ze vysmyslam zbytočne stresujem a ze vzdy myslim najhoršie
@zuzanalukasko hrudna kost ma boli len ta cast...ano krv som dala robit v júni pred očkovaním bez vyšetrenia urcite by som sa nedala.zaockovat.potvrdili mi dvaja lekari.co brali.krv obvodny aj imunolog.
Aky. Rozbor mi dal netusim ale urcire krvny obraz zápaly imunitu a neviem. Co vsetko.moze obvodný imunolog to.iste som si pytala nech daju všetko
@zuzkaa1991 podľa mňa máš tetaniu, keď Ti mravcia nohy si nervózna čo Ti je a takto sa to prejavuje.Mas RTG dobre skôr to môže byť tá chrbtica, svalové ..chod k fyzio doktorke.