Bolí ma ďasno úplne vzadu

semila001
17. júl 2020

Dobry den boli ma dasno uplne vzadu na pravdu strane naspodu vy vyrastol kusok zubu minuly rok v alguste.
Tento mesiac was ako keby casto neviem boli ma dasno vzadu vsak nic vazmeho to nieje ? Som horsie ako male deckom v Tom to :D :D hihi

ciusinka
17. júl 2020

Tak moze to byt aj to, ze sa ti derie ten zub mudrosti dalej a nema miesto, ja som tak mala s jednym problem, museli mi tam dasno narezat, aby mal kam vyrast..Ak budu bolesti pretrvavat, odporucam navstevu zubara, tu ti neda nikto relevantnu odpoved na to, o co konkretne ide v tvojom pripade.

semila001
autor
17. júl 2020

@ciusinka No to ano .. dakujem ak nebude boliet tak to nemam riesit ?

maris5
17. júl 2020

@semila001 chodis na preventivky, treba to zubarovi spomenut.

sisa_s
17. júl 2020

Skuste vyplachovat usta s Corsodylom, ustna voda z lekarne 🙂 mne sa prerezaval rok pomaly, aj sa mi to zapalilo na tyzden, kloktala som, nebol cas ist trhat, preslo to 🙂 postupne uz bezbolestne si tam zije a ziadny problem 😀 ale ak budete chciet, stale to mozu vyrezat, ked bude boliet

semila001
autor
17. júl 2020

@sisa_s dakujem skusim a mozem aj obycajne vodu z obchodu istu?

sisa_s
17. júl 2020

@semila001 to som neskusala, corsodyl mi zabera a propolis potierat, ked sa mi obcas ozve druha osmicka 😀 su protizapalove

sunny8
17. júl 2020

Mne rástol jeden horný celé tehotenstvo a vyšiel kompletný po pôrode. Ďalšie tri mi išli naraz pár mesiacov po pôrode a ešte doteraz ich nemám celé vonku a už tomu bude viac ako 2 roky .. sem tam je to nepríjemné ale žiadnu bolesť nemám
Zubár povedal že majú extrémne krátke korene že keď budem chcieť vytiahne kedykoľvek len mám zavolať a sa dohodneme na termíne. Takže som rada že mi nebude musieť nič rezať ale pôjdu von štýlom ako mi vytiahol dve stoličky. Spomínal že môžu bolieť a je to normálne ale keď si ich zubárovi ešte neukázala tak choď možno nemajú miesto na rast

semila001
autor
17. júl 2020

@sunny8 A trhanie boli mne este nikdy nebolo treba trhat

sunny8
17. júl 2020

@semila001 neboli ;) záleží od prístupu zubára .. môj videl že mám zápal ďasien tak mi podával nejaké injekcie naviac ako sa normálne dáva ku každému koreňu a nič za to dokonca nepýtal. Necítila som nič len jemný tlak. Trvalo to možno 2 minúty. Pekne mi vysvetlil ako sa mám potom stravovať čo mám a čo nemám robiť. Bolo mi zle ďalšie dva dni od žalúdka lebo mi stekala krv aj hlien ale zub ma nebolel vôbec ani ďasná nemusela som brat žiadne lieky od bolesti