Ahojte .. Dobre ranko baby potrebujem poradiť v nedeľu večer až do pondelka som stále vracala ... strašne ma bolí chrbát ale už nevraciam len ma stále bolí žalúdok nemožné ležať ani na pravej ani na ľavej strane pretože mám pocit že mi odpadne chrbtica ☹ keď niečo zjem samozrejme je to niečo ľahké, diétne tak mi je trošku lepšie ale trvá to len chvíľku a znova ma začne bolieť žalúdok ☹ bola som aj u lekárky a tá mi povedala že to prejde dala mi hilak .. ten beriem ale moc zmenu nevidím .. nemáte s tým náhodou skúsenosť ktorý liek pomáha alebo čaj alebo niečo už som z toho zúfalá ☹
Mojej kamoške sa stalo to iste pred mesiacom. Ona má ale problémy z chrbticou. Tiež začala zvracať, tak ju muž odviezol na Pohotovost. Ozvracala aj Ctečko. Zistili, že to má z tej chrbtice. Radšej choď k Dr. keď ti to neprechádza, nemusí to byt len od žalúdka.
Kup si v lekarni liek omeprazol alebo pantoprazol, co ti predaju, to su priamo lieky na zaludok. Proti zvracaniu je priamo Degan ci Torecan, ale su na predpis, myslim. A este by bolo dobre pridat Novalgin ci este lepsie Algifen, tiez su na ale na predpis. Hylak je na hnacky a nie na zvracanie. To mas mas za doktorku??
Dobre ďakujem snáď mi to pomôže
mne sa takto prejavil zapaleny zlcnik a musel ist von. podobne prejavy ma aj zapal pankreasu a to nie je ziadna sranda.
@maminuska ty ju co strasis,ako taketo komenty mam najradsej😞
@maminuska ale nestraš ju...🙄
@mirkamirko0809 žiadne strašenie...sú to jedny z príznakov, treba isť znova k lekárovi .
Práve dnes som takúto diagnózu zažila .
@simka556 určite chod a nenechaj sa odbit...mna raz tiez bolelo brucho - pichalo ma na hovado ale asi od chrbtice a moja doktorka ma hned poslala na sono brucha...ona ze ,,ešte si nebola na sone brucha ze?,, ja ze nie...a ona ze tak chod...pozreli mi obličky a neviem ešte ake organy a v pohode...u mna to bolo od chrbtice nejako ma seklo a vyražalo mi to do brucha.
Podla mna mas nejaku črevnu virozu a ono to moze podraždit žlčník, pankreas...a samozrejme ak sa necitiš dobre tak treba bombardovat lekara, od toho tam su, netreba sa nechat odbiť. Držím palce nech rýchlo vyzdravieš.
@maminuska sak dobre ale hned z internetu sudit ze čo ma človek chapeš...ta kamaratka mala asi aj ine priznaky atd...neda sa to takto paušalizovat.
@sardinka336 ale však ja som nenapísala máš nádor, to by som si v živote nedovolila.
Ale kamarátka nemala príznaky žiadne...až náhle bolesti chrbta, zvracanie , bodavá bolesť v žalúdku , kŕče po prijatí akéhokoľvek jedla.
@maminuska sak jasne...ale to su priznaky miliona veci. Ale chapem ako si to myslela. 🙂
@simka556 ahoj sklamem ta bombardovat lekarov nepomaha zacali mi bolesti zaludka po kazdom jedle vkuse som mala pocit na vracanie a silne krce isla som na pohotovost pan doktor ze mam virozu ze mi da nieco na hnacku (akoze ziadnu hnacku som nemala) tak ok o 2 tyzdne sa to zopakovalo s tym ze uz dva mesiace vkuse ma boli zaludok po kazdom jedle a raz za den mam nutkanie na vracanie bola som na sono zlcnika ze je ok bola som na chirurgii ze z ich hladiska tam nic nie je bola som na gastro fam ze silny zapal zaludka ktory ho nici a helikobakter dostala som antibiotika doktir ze to vam prejde aj ked na moju otazku ci mam bolesti z helikobaktera odpovedal neviem neni specifikovanu helikobakter ci sposobuje bolesth a bola som vybavena a cuduj sa svetu antibiotika dobrane a mnd je stale rovnako az nato ze uz mi robi zle aj ovocie a mam bolesti kolko krat aj celu noc takze mozno este horsie ako to bolo drzim kalce aby aspon tebe na nieco prisli
A aj ták ďakujem za pomoc a komenty .. Dnes mi lekárka dala ešte nejaké prášky vyskúšam toto a uvidím
@simka556 ja som mala tiez take bolesti az do chrbta a na dr.ma poslal na hadicu a tam mi zistil zapal zaludka a vredy na dvanastorniku,takze moze to byt cokolvek
Ak bolesti nalacno -aj nocne nadranom tak dvanastnik.ak po jedle tak zaludok...treba podrobne dalsie vyetrenia..urcite sono.MR..moze to byt aj funkcneho chatakteru vtedy nic nenajdu...chvalabohu..alebo akutny zapal....treba vsak vsetko vylucit..
Ahojte baby ďakujem za rady a tipy ale po tých praskoch čo mi predpísala lekárka mi to prešlo úplne a je mi super 😉 . No mám ešte otázku ohľadom tehotenstva s priateľom sa snažíme o bábo som 3 a pol mes. po potrate a už sme sa rozhodli že by sme to skúsili.. a otázka znie predtým ako som prvý krát otehotnela som sa dočítala že pred tehotenstvom a aj počas je vhodné brať kys.listovu no už som sa stretla aj s názorom že to nieje najlepšie a môj priateľ si myslíš že potratit som mohla aj skrz tie lieky ja si to nemyslím ale pýtam sa na váš názor keďže s tým skúsenosti nemám a taktiež teraz keď sa snažíme o bábätko či by som to mala začať brať alebo nie .. a tiež by ste mi mohli poradiť čo ešte je niečo čo nejakým spôsobom podporuje plodnosť alebo je dobré brať😉😉 ďakujem veľmi pekne ❤ 👶😊
neviem ci kyselina listova je na zvysenie plodnosti no ma velky vplyv na nervovy vyvoj babatka a pomaha sa lepsie vstrebavat zelezu. zeny su zvycajne anemicke v tehotenstve. ja som ju brala asi od 3 mes. kazdy den do porodu.
No ak mas bolesti, radsej znovu zajdi k lekarke, ak by sa ti dalo. Vo vseobecnosti na brucho je dobry repikovy caj, na zaludok pomaha svedske horke, su to take bylinky z lekarne. Ale ak mas takto dlhsie bolesti, radsej sa daj naozaj vysetrit.