Bolí ma chrbát a chcem ísť na PN

skelnka
17. mar 2024

Zdravím. Minulý týzden som bola u svojho obvodneho lekara samozrejme deckeho lekara vipitala som si kartu a zaniesla k dospelemu doktorovy a ten dospeli doktor mi povedal ze ma zapiše od 1.aprila. Ja len že ma boli chrbat a chcem ist na PN len neviem či ma bude môcť višetrit a dat tu PN kedže ma zapisuje od 1.aprila .

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sisa_s
17. mar 2024

V 18tke mas take problemy s chrbtom, ze chodis stale na pn?

dedobedo
17. mar 2024

Na PN v žiadnom prípade, vráť sa do základnej školy a doštuduj pravopis. Kde sa píše aké i a y.

janulik2008
17. mar 2024

Koľko máš rokov? Ak ťa bolí chrbát tak chod normálne k detskej doktorke keďže k nej patris do 31.3.

madielilly
17. mar 2024

To ze ta boli chrbat este neznamena,ze mozes ist na PN.Ak mas blbeho lekara,tak jasne,dohodnes sa s nim na PN na ktoru sa ti budu skladat iny ludia nakolko tebe sa evidentne nechce ist pracovat a radsej si budes doma sunky valat.To mi evokuje to,ze sa hned automaticky pytas na PN a neuvadzas ci to mas dlhodobo a sledoval a liecil doteraz detsky lekar.Nepises,ci mas nejaku diagnozu,ale hned sa pytas na PN.Ak menis detskeho za obvodného,tak mas okolo 18 rokov Takze si doteraz studovala.A z coho ta boli chrbat?Z nosenia skolskej tasky??Aj sa pytas na takuto blbost tu na konovy,tak aj uved dovod preco to chces spravit aby ti ine nenalozili za tvoje povalacstvo ktore z tvojej otazky vyplyva.A za druhe....Lekar ta posle na rontgen a potom nasledne na ine vysetrenia (neurologia, reumatologia) nasadenie spravnych liekov lo spravnej diagnóze.To nie je len tak,ze prides kekarovy,ten ti vypise PN,predpise ibalgin a "ahoj,ukaz sa o mesiac"

dedobedo
18. mar 2024

@madielilly Presne. Ja mam artrozu kolien (61 rokov), v zime so prechladol na koleno a kríval. Každý deň som si však neodpustil chôdzu aspon 10 tisic krokov. Žial dnes mlada generácia hned fňuká a len by sa zašívala.

skelnka
autor
18. mar 2024

@madielilly A odkiaľ vy maťe že mne sa nechce pracovať ? Pracujem od 16-stich a tvrdo do noci nefňukam len som sa slušne pýtala nemusite tu na mna hneď takto zhurta nadavať ze sa mi nechce pracovať !! Bolesti chrbta mam dlhšiu dobu chodim na iniekcie a popritom pracujem tak preto ta PN.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
skelnka
autor
18. mar 2024

@janulik2008 Keďže moj decky lekár mi nechce ani len vymenný listok dať vraj mam ist do lekarne a mam si kupit ibalgin že mi to pomôze. Tam som radcej šla na pohotovosť a hned aj vzala kartu a zaniesla k dospelemu doktorovy.

skelnka
autor
18. mar 2024

@sheila121 jasne 😀hah

letfenixa
18. mar 2024

@dedobedo ale trafiť všetky i/y naopak je tiež umenie!

madielilly
18. mar 2024

@dedobedo poznam.To co mas ty,mam aj ja.Len mam o 30 rokov menej a plus dalsie 2 diagnozy.Makam 14 rokov fyzicky so zatazov +20kg 8hodin denne a za ten cas som bola na PN tak 3x-4x.