Bolí ma brucho

22. máj 2024

Ahojte mám taký problém že ma boli brucho už vyše týždne ( podotýkam môj obvodný ma dovolenku) . Boli ma niekedy cele brucho okolo pupku niekedy len pomedzi alebo pod bruškom alebo na ľavej strane . A čo je najhoršie že mám stále nutkanie ísť na wc aj keď mi netreba ma to ako keby tlači lenže keď idem na wcko tak nemám zapchu ani hnačky ide ako keby výtok niekedy je číry niekedy do žltá . Stretli ste sa s tým niektorá ? Mám sa báť ? . Podotýkam že na nete som čítala veci ktorých sa teraz viac bojím . Tzv. Rakovina čriev , a všelijaké reči . No hrôza proste .

zuzikak
22. máj 2024

neboj sa a necitaj kraviny lebo nikdy nevies na aky clanok natrafis. Tvoj lekar ma dovolenku ale tak urcite ho niekto zastupuje. Zabehni k nemu a potom k svojmu. Budes mat v kratkej dobe 2 nazory. Pripadne ti spravi odbery alebo ta posle na gastro. Naco sa plasit, ked este nie je dovod. Mozno dovod je uplne prozaicky. Zeny z konika mozu mat rozne skusenosti. Ty rozmyslaj hlavou a zajdi k lekarovi.

ivanka33
22. máj 2024

Skôr to vyzerá ako črevná viróza, kúp si probiotika Hylak alebo niečo také a niečo od bolesti brucha Buscopan, No spa... pri rakovine skôr by si mala krv v stolici, na toal. papieri, strata hmotnosti...

ivanka33
22. máj 2024

Alebo intolerancia na nejakú potravinu, čo si jedla pred tým ako to začalo?

16zolik16
22. máj 2024

Ahoj, môže to byť rôzne každopádne určite navštív lekára... Môže to byť len nejaká vyroza ale môže to byť aj helicobakter

autor
22. máj 2024

@ivanka33 nejem nič tučné . Jem väčšina zeleninu kuracie prsia ryža . Tiež som si myslela že prvé dni že to môže byt s jedla lenže nie nieje to z jedla .

autor
22. máj 2024

@zuzikak mám sa báť gastra? Známi ma stratili vraj to robia s hadickou a cez ústa alebo spodok .. boli ste už na tom?

zuzikak
22. máj 2024

no prijemne to nie je samozrejme ale tak ked musis tak vydrzis. Vydrzia to aj mensie deti. Dolezite je pocuvat instrukcie lekara - hlavne ako dychat. Je to par minutova zalezitost a ked nie je ina moznost tak toto vysetrenie ukaze, kde je problem. Bud vydrzis par minut a budes vediet na com si alebo sa budes strachovat a moze to byt este horsie. Ak je to zapal treba to riesit a liecit.