Bolestivý cucflek

prosteclovek
18. jan 2024

Ahojte môj priateľ mi ešte túto nedeľu 14.1 spravil cucflek na krku a dnes je štvrtok a vidno to kus menej.. A iba teraz som si na to dala ľad a hrozne to bolelo, je to normálne?? Či sa nemusím ničoho báť??Lebo som čítala dosť vecí o tom na internete a dosť ma to vyľakalo🥲 Za odpovede ďakujem.

martinmmartin
18. jan 2024

tak to by ma zaujimalo ze coho sa teda podla tych internetov treba bat?
Ze ta rodicia vydedia?

anavixy
18. jan 2024

Aj mna zaujima co si sa docitala 🙊 ale teda nie, cucflek je vlastne modrina a tie bolia 🙃

prosteclovek
autor
18. jan 2024

@anavixy No na internete píšu že je to dosť nebezpečné až smrteľne že na to treba dávať pozor. Preto mám obavy

muchacici
18. jan 2024

@prosteclovek Tiež som o tom počula, ale ako to je naozaj, to ti neporadím. Teraz vážna vec, povedz mu, že je to totálne infantilné, nech sa neopováži ešte raz ti niečo také urobiť, lebo ten ďalší cucflek skutočne môže byť nebezpečný, až smrteľný, ale pre neho! 😄

anavixy
18. jan 2024

Aha, vidim uz, ze po stlaceni karotidy niekto dostal mrtvicu atd, a teda mohlo to byt sposobene pri tom ako vznikal cucflek.. no kazdopadne to nema nic s tym ze to boli, boli to len zato, ze je to modrina, bud v klude 🍀

nikpa
18. jan 2024

@prosteclovek smrteľný cucflek 🙈😂 vždy si myslím, že už nič viac na hlavu sa tu nedočitam. Ale omyl 👆

mimi3008
18. jan 2024
martinmmartin
18. jan 2024

Chodi priatel pracovat iba na nocne zmeny? Nema rad cesnak? Ma doma nejake zrkadlo? Ma zvlastne usporiadany chrup? Ak ano tak moze byt cucflek naozaj zivotu nebezpecny....

prosteclovek
autor
18. jan 2024

@anavixy Pfuhhh hneď sa mi uľavilo. Ďakujem za odpoveď 😊

januska12323
18. jan 2024

Cucflek je len modrina a tie sa môžu držať dlho. Aj keď neviem kto okrem násť ročných má potrebu takejto činnosti, to by ti mohlo hroziť niečo od rodičov.

osky
19. jan 2024

@prosteclovek kolko mas rokov?

1.cucflek na viditelnom mieste....hlupak priatel,i ty ked si to nechas
2.vazne sa toto pytas?a vazne sa toho bojis?
🤡

domka222
19. jan 2024

@prosteclovek nič sa ti nestane. Ale dodnes nechápem, cucflek je dôkaz lásky,či prečo ti to robí?