Bolestivé prsia a dlhodobý hnedý výtok

pastelka99
21. aug 2013

Prosím ak máte niekto skúsenosť poraďte mi , ďakujem 🙂
Môj problém je ten, že 8. augusta som mala poslednú menštruáciu, no bola zvláštna, až na tretí deň som krvácala a to bol jediný deň , ostatné som mala špinenie, hnedý výtok, ktorý mám bohužiaľ dodnes, nieje silný , práveže slabý, ale je, a k tomu ma bolia aj prsia, tehotenstvo som vylúčila, pretože som si urobila test...
Môj doktor má dovolenku a my odchádzame v piatok tiež na dovolenku.

katka2365
21. aug 2013

No moze to byt tehotenstvo ja som na tom bola rovnako test mi ukazal ze niesom lebo som ho robila skoro az som zacala tiez mat vytoky aj prsia ma zacali boliet a potom som si urobila dalsi test a bol pozitivny bola tam taka slaba ciarka ze som si myslela ze to asi nebude ono.ale urobila som asi 5 testov a stale sa zvyraznovala ta ciarka.skus si test urobit az ked nedostanes menstruaciu az potom to ukaze.vela stastia

jul11
21. aug 2013

Ahoj,tehotenstvo to moze a nemusi byt,moze to byt aj nieco ine alebo mimomaternicove.asi by som neriskovala dovolenku,hlavne ak je v zahranici a isla k doktorovi.ak ma tvoj dovolenku,mozno ma nahradu,alebo rovno do nemocnice.radsej pre istotu,ako to riesit potom s poistovnou niekde na dovolenke,i tak budes len nervozna

nativanativa
21. aug 2013

@pastelka99 môže to byť hocičo,možno nejaká hormonalna porucha,možno cysta..... Cítiš aj nejaké pobolievanie?

pastelka99
autor
22. aug 2013

@nativanativa pobolievanie ani nie, sice niekedy ako pred menzesom, no dnes akurát teraz idem ku doktorovi, a uvidíme , mám trošku aj strach ....:(

tinka0312
22. aug 2013

Ahoj tak ja som mala podobný problém....vynechal mi menzes a test ukázal že som v tom...no začala som špiniť....hnedý výtok...ako nebolo to silné ale vystrašilo ma to tak som zbehla k doktorovi...prvé čo mi povedal že som 4 týždni a nevidí tam srdiečko a jeho ďalšie slová...buď je to mimomaternicové tehu potrat alebo normálne tehotenstvo...prvé čo mi napadlo dva ku jednej že to nie je v poriadku riadne ma vystrašil a mal aj prečo....objednal ma na krv a ďalšie vyšetrenie....krv bola v poriadku no keď ma vyšetril nevidel srdiečko...zrazu mi povedal že je všetko ok a objednal ma o týždeň celá natešená som šla domov že budeme mať bábo manžel sa tešil tiež malo to byť naše prvé no keď prišlo ďalšie vyšetrenie naša radosť pominula....v pondelok vyšetrenie v utorok na krv a až vo štvrtok som sa dozvedela že krv je v poriadku....no keď som prišla v pondelok na vyšetrenie šla som rovno do nemocnice na prečistenie maternice...moje najhoršie dni asi aké som zažila....nikomu to neprajem....človek už nevie čo si má o tom myslieť ale prežila som to a som tu.....opäť som tehu no bojím sa ísť k lekárovi keď som sa objednala a prišla tam uvidela sestričku utiekla som s plačom...už som v 9 týždni nikto o tom nevie len ja a manžel a hľadám iného doktora u ktorého nebudem mať panický strach že zas prežijem moju nočnú moru...ak máš problém s výtokom nezanedbávaj to rieš to okamžite ak je to to čo som mala ja môžeš ublížiť aj sebe a dostať otravu....

pastelka99
autor
22. aug 2013

@tinka0312 ďakujem za info, no môj problém je myslím, že iný ako ten tvoj, totiž ja som menzes mala, no iný ako zvyčajne, až na tretí deň som poriadne krvácala a potom už len špinila, všetko to trvalo asi týždeň, tak dva dni nič a potom hnedkastý výtok, a bolesti pŕs, robila som si dva testy, tehotná nie som, no špinenie mám stále, i keď slabé, a prsia ma bolia stále, hlavne na dotyk.
Dnes som bola u gynekológa, nie u môjho, no mal zástup, povedala som mu môj problém, on na to, že to je stres, alebo prechladnutie alebo len nejaká hormonálna porucha, ak sa to bude opakovať aj pri ďalšom cykle mám prísť a bude sa to riešiť, dal mi nejaké tabletky na zastavenie výtoku a rozalgin na vyplachovanie.
Uvidím ako, čo bude, ideme zajtra k moru, a ja verím, že morský vzduch, iné prostredie a more mi pomôžu, dúúfam...

sulky
16. aug 2020

@pastelka99 ahoj, je to sice davno, ale chcem sa spytat ci sa ti problem vratil alebo poriesil? Mam nieco velmi podobne. Vdaka vopred :(