Dievčatá už veľa krát ste mi poradili, preto sem idem znova po radu. Nestretli ste sa s bolesťami v pätách? Už to trvá asi 3 mesiace čo ma neskutočne bolia. Najhoršie to je pri postavení sa na nohy, zacítim prudkú bolesť než to rozchodím...potom je bolesť miernejšia...... v kľude bolesť necítim....čím môže byť spôsobená tá bolesť? Nemáte skúsenosti ? Ďakujeeeem za rady 😉
@fialoocka moze to byt ostroha
ja som bola nahodou v stredu na rtg .s patou ..a potvrdila sa mi ostroha ....:( zajtra idem k obv. čo ako dalej ...lebo posledne dva mesiace som už ani poriadne dlhšie nemohla chodit ...čo som prešla pešo do mesta za 15 min...teraz som išla domou pol hodinu :(
ahoj, muz mal tento problem, trval takmer rok a pri konci nevedel sa ani postavit, a trvalo to kym to rozchodil, pochodil mnoho lekarov a nikto mu s tym nevedel poradit. Lekari mu naordinovali rehabilitacie, lieky.....a nakoniec mu pomohla kryokomora, kde mu bolesti ustali ale ostroha zostala a ta mu zmyzla vdaka razovej vlne, poistovna to sice nepreplaca, ale pomohla mu a ostroha zmyzla.
je to nieco, akoby tlak - energia, ktora posobi na telo a sposobuje rozbytie ostroh, ale poziva sa to aj na ine ucely, znama na to chodila kvoli chrbtici....
mudry google mi na to povedal toto
http://www.spaklinik.sk/spaklinik/razova-vlna
Ahojte dievčata chcem sa spýtať ako je to s tými ostrohami ja som mala bolesti chodidiel a celkovo ma bolievajú nohy pri sedení a státí od kolien dole. Obvodna ma poslala na ortopediu ale tam mi doktor dal spravit aj rtg oboch chodidiel nakoľko som bolest citila aj zo spodu ale nie priamo v päte. rtg vraj ukazal ostrohy ale tváril sa dr že je to tam mierne - neciem co znamená mierne a dal lístok na ožarovanie. teraz po sviatkoch ma nohy bolia menej a ked aj pobolievaju je to hlavne pod kolenami a lytka. Tak neviem ci vobec mam ist na ozary a či tam tie ostrohy su alebo je to nieco ine. Bolievali niektorú z vás pri ostrohách nohy hlavne v sede a v stoji? a bolievali vás cele nohy myslím tak ako mna od kolien dole.
Popravde ma dr ani nevysetril nejako iba kukol chodila a pytal sa že kde ma to boli a ked som ukazala na spodu chodidla tak povedal rtg ale už vyššie nekontroloval, tak neviem....
mozes mat vyrostky na patach treba k lekarovi a rengen ak si nebola