Ahojte na tomto mieste sa mi urobila mala uzlina. Je to na pravej strane. Dosť si cvičím krčnu tak neviem či som to neprehnsla. Boli ma s toho celý krk. Neviem však ci sa to už netýka kľúčej. Mam ísť s tým so lekára.? Od tohto bodu co ukazujem, ma boli celá práva strana krku. Cítim tam pohyblivou gulicku. Vďaka tomu
@veronika2316 ja si myslím ze som ju mechanicky podráždila cvičením... 🤦 Uvidím dám tomu čas ci zmizne. Vďaka
Uzliny octanovou potieraj mne po covide takto zmizla octanovkou
Len všade straší Google s tými nad a pod kľúčnou kosťou. Tak reku sa opýtam. Ale ja to mam ako keby na tom svale na krku alebo hneď vedľa... A boli to jak šľak... Až celý ten sval z boku krku ma boli.
No z pretazenia sa ti uzlina neurobi
Nemoze to byt skor nieco na svale, stuhnutost?
Uzlina nad klucnou kostou vlavo je horsia
@taktotedanie nooo je to priamo na tom svale, co mame na krku z boku.. Neviem no.. Zájsť radšej do lekára?
@taktotedanie prečo je v ľavo horšia. Není to jedno? Všade napísané uzlina nad kľúčnou = rakovina. Takže to už samo o sebe hovorí že som pokakana.. Zajtra radšej zájdem do lekára.
Tak viete z fotky vas tu nikto nevysetri
Virchowova uzlina vlavo - rakovina v gastrointestinalnom trakte
Uzlina zvyčajne signalizuje nejaký zápal tej bolestivej by som sa až tak neobavala. Závažnejšie sú práve tie čo nebolia. Skús potierať nejakým gélom napríklad Ibalgin gél alebo niečo podobné. K lekárovi by som ja osobne s tým nešla uzliny môžu bolieť aj mesiac ale je to na tebe ty sa poznáš lepšie