Ahojte,
Často mám po holení podráždenú pokožku, minulý týždeň som cítila po oholení svrbenie asi dva dni nevenovala som tomu moc pozornosť..dnes som si našla v podpazuší hrčku (asi 1 cm veľkú) bolestivú na dotyk..cítim ju akoby z vnútra na koži ohraničenú.. Nemáte s tým nejaká skúsenosť vystrašilo má to😪
Ďakujem
Nedavam. Ale to je isto podrazdenie od holenia..
Ak je bolestivá tak sa neboj
@petrika555 keď ju chytím tak trochu bolí
@katie1604 keby vôbec nebolela bolo by horsie
@petrika555 no snáď to zmizne😪 ďakujem 🙂
@katie1604 kamaratka to mala a museli jej to na pohotovosti rezat a cistit. Mala zapal zlazy 😕 keby sa ti to zhorsovalo, tak by si to mala asi tiez riesit
@kittykat22 ďakujem určite budem🙂
Ak je pohybliva nemusi to nic byt ale isla by som ku gynekolovy na usg
Ja som bola na usg a nic som nemala az neskor kvoli deodorantu mam taku velku gulu, tvrdu bolavu, vzdy ked dam deo tak sa to zvacsi, casom sa zase zmensi, uz som skusala xy deo a stale sa to vrati, som tehotna tak zatim to neriesim
Ja som to mala z antiperspiracneho spreju. Nesmiem pouzivat take kde su hlinikove soli.
@monikamama a zmizlo ti to?
@katie1604 ked som to prestala pouzivat ano. Mne to doktor hovoril ze sa mi tam usadza z toho spreja tak to nepouzivam.
@monikamama ďakujem
To môže byť kľudne iba podkožná vyrážka, keď si sa holila tak si si mohla zaniest nejakú infekciu alebo čo a tak sa ti spravil nejaký vačok s hnisom a podobne, uvidíš ako sa to bude ďalej správať, ono by sa to malo normálne samé zahojiť , ak to nebude po týždni lepšie tak by si mala ísť k doktorovi
Mne obcas vyskoci taka hrcka po holeni v podpazusi. A sama zmizne. Takze asi pockaj tyzden. Ak nezmizne, smer obvodak.