Našla som si nebolestivu hrcku v podpazusi vo velkosti asi hrášku, prišlo mi to ako tukové nakoľko mám po tele veľa tukových hrčiek. Doktorka povedala ze to nie je lymfaticka uzlina, že to môže byť po holeni. Na sone bolo všetko v poriadku a žiadnu hrčku ani nebolo vidieť. Neviete čo to môže byť ak to nebolo ani na sone? Ak by to bolo tukové bolo by to viedieť. Viem o tej hrčke už pár mesiacov.
@vikinka292 ahoj, ja som mala taku malu niekolko rokov, sledovane to mavam, uzavreli ako tukove, povedal mi to aj dermatovenerolog a vzdy i na sone.. lenze.. teraz som bola naposledy len na mamografe v marci a na sone pred rokom.. prosto korona, clovek zabudne.. a ona mi medzitym narastla a obcas ma pobolieva..
Muz mi povedal, ze jeho mama to mala na hlave, ked to zacalo rast, ze si to dala odstranit..
Ja mam aj cysty a zvacsene mliecne zlazy, preto som chodievala raz za 4-6 m.na sono, plus aj punkcia, MR, mamograf som raz mala, kedze to uzavreli takto, tak uz len sono..
Mam celkom aj teraz strach...
@kris_t mam niekoľko pod pazuchou, niekoľko son za sebou a taktiež nikdy nikto nič nevidel. Uzatvorené ako tukové. Taktiež bolia, niekedy ma aj celá pazucha páli