Dnes ráno som sa zobudil na to, že mám hrčku pod bradou. Mám to zdurene. Na brade mám menší pupák. Môžem mat z toho pupáka hrčku pod bradou? Čo s tým spraviť? Akým krémom si to natierať? Že není to nič vážne?
@alickapusinka ale to nemôže byť s vyrážky? A keď prehltam cítim ze ma to trosku bolí.
@alickapusinka som 2 mesiace po chorobe.
z ničoho nič sa hrčka neurobí.
Môže byť tiež som tam mala veľmi to bolelo ak tam je pupak... Priloz ichtyolovu masť alebo betadine ..ak je to len hrčka uzlinka? Alebo po pupaku zdurenina priloz octan.mast po pupaku väčšom ( abcese) som mala zdureninu 2 mes. Skóre uzdravenie prajem ❤️
Príde mi to ako obyčajný podkožný pupák (keďže z ničoho nič a bolestivé). Ale samozrejme môže to byť hocičo. Ak to do pár dní nezmizne choď doktorovi.
@maytee mám tam takú guľu pod bradou
@petracandle mám takú guľu pod bradou
Pod sankou mám gulicku
Mam pupák vyrážku na brade a na tvári podkozny pupak na ľavej strane a už začína bolesť uzlina aj na ľavej strane
Aj pod bradou sú uzliny. Ja som mala taký herpes, že som mala polku tváre opuchnutú, ďasno aj uzlinu pod bradou. Ani som nevedela, že aj tam sú uzliny. Počkaj pár dní a keď neprejde opuch, choď k doktorke.
@stankadu nieže tam mam opuch, mám tam guľu a boli ma to aj na dotyk hlavne. Mám na brade vyrážku pupák, že by to celé spustilo že sa spravila ta guľa?
To netušim
@stankadu mám strach
Treba ísť k lekárovi lebo zdureninu treba riešiť. Vyražka jej jedna vec zdurenina druha.