Ahojte baby, zomieram strachom.. Mali ste niektorá niečo podobné? Čo to môže byť?
Včera mi nebolo dobre, tak som si lahla po práci a stále sa mi zdalo že ma pod rebrami niečo tlačí..hľadala som pod sebou nejakú psiu hračku, kúsačku alebo ovládač od TV a nič.. to čo ma tlačilo a bolelo bola hrčka o veľkosti fazule pri prsníku na rebrách- bola veľmi bolestivá na dotyk. Snažila som sa na to nemyslieť, keďže večer nič nevymyslím, no v noci som nemohla spať, bolela už aj bez dotyku a strašne ma svrbela koža okolo.. ráno už miesto bolo celé napuchnuté a začervenané. Mala som problém dať na seba aj podprsenku. Teraz sedím v práci a odrátavam hodiny kým moja mudr začne ordinovať (Až poobede):( Baby čo to je? Som nejaká chytená od minulého týždňa..hrdlo, nosné dutiny, mám hrčky na mandliach.. môže to byť lymfatická uzlina? ale tie nebolia, nesvrbia a nie sú červené..
ďakujem za každé upokojenie a skúsenosť:-/
to môže byť uzlina, určite to chce vyšetriť
žeby to bol herpes zoster? Ako si dopadla u Dr,?
@moni73
@hermanoval bola a mudr nevedela co to je.. len na mna nechapavo pozerala.baby uz mam cely bok- rebra a pazuchu pokrytu bolestivymi uzlinami- hrckami. Rano idem imunologicke a poobede mam ist na chirurgiu:( nechqpem co sa to zrazu stalo..
tiež na Teba myslím, držím palce, nech všetko dobre dopadne
Rovnako sa pridávam a daj nám vedieť ako si dopadla. Neboj, bude dobre!
Ďakujem žienky, mamografia bola v poriadku. Nakoniec mala @hermanoval pravdu- herpes zoster :( mám za sebou desné bolesti , ale nastastie to nie je žiadna horšia diagnoza keďže už ma mudr strašila že musim ist okamžite na mamografiu a odber kostnej drene, keďže mi hrčky- zdúrené uzliny zasahovali až do prsníku.
@red_cat ja som sestrička a vedela som to podľa príznakov, ktoré si popísala, a som rada, že to nie je nič horšie - drž sa
aj ja sa zapojim ,,strasne sa bojim nahmatala som si aj ja hrcku nad prsnikom boli ma, neviem co to moze byt ,ci uzliny ,,a boli ma aj chrbat,mam dcerku ma 15kg mozem to mat aj z nosenia ked ju mavam casto na rukach??
😒
@zdenulienka456 najlepšie bude dať sa vyšetriť lekárovi, chrbát Ťa môže bolieť z nosenia dieťaťa, ale ak máš hrčku nad prsníkom, tak radšej zbehni k lekárovi
Stipnute?