Bolesti zuba

miiichaelaaa
19. mar 2022

Ahojte. Minulý týždeň som dostala príšerné bolesti zuba. Zubár mi vybral nerv, o pár dní dal vložku s všetko bolo fajn. Až do včerajšieho dňa. Bolesti sa vrátili a som z toho neskutočne nervózna. Tabletky od bolesti som brala 3x do dňa. Stále zaberú iba na nejaký čas a potom zase bolesti. Objednaná som až budúci týždeň ale dovtedy nevydržím. Plánujem ísť dnes na pohotovosť, keď sa silné bolesti vrátia. Len sa bojím, aby mi ho nevytrhli. Chcela by som ho ešte liečiť, ak je taká možnosť. Mali ste niekto podobnú skúsenosť? Myslíte, že sa ešte dá zachrániť alebo mu už nepomôže nič iba ísť von?

rudik0987654321111
19. mar 2022

@miiichaelaaa Ja som mal niečo podobne ale mne musel vitrhnúť pretože som mal mrtvý koreň....Nevypadla Vám tam vložka??? zubár jedine čo spraví Vam tam poriadne prečisti pozrie nato a posúdi,môže vam tam nasadiť korunku abo ešte liečivú vložku že vam tam ešte koreň pre lieči ta vložka

aliaray1
19. mar 2022

@miiichaelaaa ak by nahodou navrhovali trhanie, odporucam sa spytat na moznost resekcie.

miiichaelaaa
autor
19. mar 2022

@rudik0987654321111 ja tu vložku ešte mám. Budúci týžden mám ísť vyberať a vyplniť zub, lenže nevydržím do budúceho týždňa s takými bolesťami, preto chcem ísť dnes na pohotovosť.

@aliaray1 ja verím, že trhanir bude až posledná možnosť 🙈

aliaray1
19. mar 2022

@miiichaelaaa drzim palce. Mne zial akosi zabudli povedat aj o moznosti resekcie. A preto mi trhali mrtvy zub s korunkou. Neprajem nikomu.

rudik0987654321111
19. mar 2022

@miiichaelaaa tak potom on musel zabudnúť najprv ešte kanálik zuba prečistiť a až tak dať vložku on to neprečistil zubár,ešte sa bude dať zachrániť ten zub ak je živý koreň a citlivý na bolesti

eliska105
19. mar 2022

Ano stalo sa mi presne to iste a to kvoli hnisu trebalo zub otvorit takze som sla k zubarke hned lebo ta bolest bola asi najvacsia v zivote ale nakoniec i tak musel ist von po case

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
angelovka
19. mar 2022

Je este dost podststne ci v kanalikoch mate docasnu korenovu vypln alebo definitivnu.ak docasnu,tak liecba este nie je ukoncena a moze sa vam tam hromadit hnis, na pohotovosti by vam to mali otvorit,preplachnut a pravdepodobne nechaju otvorene.mozu to aj precistit a opat aplikovat doc vypln.

miiichaelaaa
autor
19. mar 2022

Už som bola na pohotovosti, vybrali mi vložku, dali antibiotiká a zatiaľ bez bolestí. Som zvedavá dokedy toto 🤦‍♀️

cervikpepik
19. mar 2022

@miiichaelaaa mne sa toto stalo tiež,dali mi vložku a zub čiastočne uzavreli.
Lenže ostal mi tam vzduch,mala som pocit ,ze mi zub vybuchne,bol akoby natlakovany,čo má neskutočne bolelo.Mne stačilo len zub otvorit ,vybrať vložku a ihneď to prestalo bolieť.
Bola to doposiaľ moja najhoršia bolesť a to mám za sebou dva pôrody 🙄

laska86
22. mar 2022

@miiichaelaaa presne takto isto mi ho dnes dali von

simca06022011
22. mar 2022

Ako mohol by sa tu vyjadrit nejaky odbornik:D ale s tymito docasnymi vlozkami ja vidim len starosti, mojej sestre to takto vyberali a vkladali pol rok, zubarka vzdy len peniaze z nej tahala a nakoniec jej odporucila zub vytrhnut - nakoniec sa na to vykaslala, isla k inemu zubarovi, vybrali, vycistil jej znovu cely zub a dal riadnu plombu uz a viac ziadny problem.
Ja na tvojom mieste idem rovno k svojmu zubarovi, nech to proste otvori, dokonci a doberies ATB