Bolesti žalúdka a hnačky

luckanovakova1
21. nov 2024

Ahojte , asi extrémne stresujem , ale prosím stretol sa s tým niekto ? Pred rokom som mala helicobaktera , bol prelieceny , ale občas som cítila žalúdok , no pred mesiacom a pól som prekonala covid a počas neho som mala silne bolesti žalúdka , vracanie a hnačky ..Hnačky mi ostali , bolí ma stále žalúdok a som úplne psychicky v prdeli …Na gastro idem až 6.12…mal to prosím niekto ? Na hnačky nič nepomáha , skúšala som smectu , imodium aj enterol a nič ..Bola som u obvodnej a krv je v poriadku , sono v poriadku ..

glade22
21. nov 2024

Čo je podľa teba hnačka? Že máš redsiu stolicu, alebo aj chodíš často? Definícia hnačky je, že stolica častejšie ako 8x denne riedkej konzistencie. To máš 1,5 mesiaca?
Probiotiká si nejaké užívala? Nejakú nolpazu, emaneru na zníženie kyslosti v žalúdku?

luckanovakova1
autor
21. nov 2024

No niekedy mám iba raz denne a niekedy aj 4x, beriem týždeň nolpazu vždy ráno a probiotiká každý deň .Bola som na konzulatcii na gastro a budú mi robiť opäť hadicu , fibroskopiu , krv a test na Sibo , len všetko až 6.12 .Uplne som nervózna čo mi zrejme nepomáha k tomu stavu .

luckanovakova1
autor
21. nov 2024

@glade22 No niekedy mám iba raz denne a niekedy aj 4x, beriem týždeň nolpazu vždy ráno a probiotiká každý deň .Bola som na konzulatcii na gastro a budú mi robiť opäť hadicu , fibroskopiu , krv a test na Sibo , len všetko až 6.12 .Uplne som nervózna čo mi zrejme nepomáha k tomu stavu .

mamina7070
21. nov 2024

@luckanovakova1 to ale nie su hnacky ist 1-4 krat denne na velku

luckanovakova1
autor
21. nov 2024

@mamina7070 aj keď je stolica úplne riedka?