Baby ja už som písala poslednú dobu o bolesti za očami vlastne to mávam roky ale aj že sa mi zdá že horšie čítam a už si namyslam nádor a podobne no ale dnes má niečo ešte viac utvrdilo myslíte že to mohlo byť z rozospatia? Ja som zaspala a asi po hodine som sa strhla a začala som v nočnom stolíku hľadať tabletky ani za svet som si nevedela spomenúť aké hľadám ale vedela som že ved. Pred chvíľou som to vedela. Na upresnenie beriem antikoncepciu a antibiotiká a pred spaním som asi aj rozmýšľala či som si všetko dala. Muž prišiel do izby čo robím a ja som ho sprdla čo by som robila že niečo hľadám tak išiel preč ja som nakoniec nič nenašla okrem tej antikoncepcie a ATB našťastie som si to nedala. Ja neviem mohli sa mi tak niečo zasnivat že som bola mimo? Ja som si na to teraz spomenula. Ešte že som nič nepojedla už si fakt prídem mimo
A preco zakladas novu temu ? No tu ti isto bikto nepovie co to moze byt, treba sa ist dat vysetrit k lekarovi, mozno v tomto pripade by som sla aj k sukromnikom na MR a spätne neurologovi ..
@dadka1997 a nie sú to len nejaké moje vsugerovania? Skôr som sa chcela utvrdiť že to mám hodiť za hlavu a že proste sa stáva niekedy že sa človeku niečo zasniva
Toto aj ja som mal viac krát hoci nie s liekmi. Je to taká forma námesačnosti a stáva sa mi to buď v noví akebo niečo ppdobne ale kratšie pri zaspávaní. Strhnem sa pri zaspávaní. To vraj mame zdedené po opiciach aby sme nespadli zo stromu keď zaspíme. Niekedy sa ťa námesačnosť skombinuje aj s tým trhaním. Bolesť za očami môže byť migréna alebo čelné dutiny zapálené.
@slovakboy no len toto sa mi nikdy nestalo akože strhnem sa občas po chvíli keď zaspím ale toto aby som ešte mužovi nadala čo sa stará čo hladam 🙈 a dnes má zas za očami boli ale mávam to roky a malo pijem
Vies ze existuje spankovy institut a oddelenie kde meraju spanok a dokazu ti s tym pomoct? Na upravenie spankoveho rezimu su lieky. Je mozne, ze mas naruseny spankovy rytmus a nic vaznejsie ti nie je.
Ja mám práveže krehký spánok všetko má zobudí a toto sa mi nestava