Ahojte, po pôrode som mala zápal prsníkov z mlieka - musela som si to vytláčať... Teraz má dcérka 2 roky ...a asi pred pol rokom som začala mať obavy...mala som pocit že ma nejako pobolievajú prsníky. Bola som pri liečiteľke ktorá mi povedala, že tam mám také ranky v tých prsníkoch ako som si to vytláčala tak že mi tam ostali...Dala mi rady čo mám robiť - kapustné listy prikladať a tvaroh a čaje.... Bola som u nej s dcerkou potom a pýtala som nech sa mi na to pozrie ešte raz - to bolo na kúpaci pondelok - tak mi povedala že už je to lepšie ale že na ľavom ešte stále trochu mám - nech si to ešte doliečim aby som potom pri druhom tehu nemala problém....
Bola som s tým aj za gynekologičkou tak tá ma poslala na sono kontrolné - nič mi tam nenašiel..
Lenže mňa zase bolí prsník -ale pravý - na tom pravom mi tá liečiteľka nevravela že by som niečo mala.... a bolí ma to na dotyk...
Vedeli by ste mi niekto poradiť ešte nejakéhho liečiteľa ktorému by som mohla zavolať - len tak cez telefon sa poradiť? - tá moja liečiteľka je veľmi dobrá už mi veľakrát pomohla s dcérkou...ale cítim takú neistotu ked ma to bolí..chcem to dať doporiadku...