Ahojte , chcem sa opýtať či sa už niekto stretol sbolesťou v podpazuší ? Bolí ma pol ľavou pazuchou na viaceryých miestach , ale na jednom je to intenzívnejšie ked sa toho dotknem pripomína to bolesť ked si stlačíte modrinu . Modrinu tam nemám ani som sa nikde nebuchla . Zajtra ráno sa chystám k dr. no neviem či zájsť najskor za obvodnou alebo ísť hned na gynekologiu . Dakujem
Môžu to byť lymfatické uzliny (pomôžu lymfatické masáže rúk a prsníkov), prípadne cysty. Odporúčam nenosiť podprsenky s kosticami. Ak sa jedná o lymfatické uzliny, pomôžu bylinky na podporu obličiek, ak sa jedná o cysty v prsníkoch, treba to riešiť cez hormonálnu sféru a vaječníky...
Dakujem za rady . Tak včera som bola u dr. najskôr o obvodnej a täa ma pozrela a poslala na RTG pluc , to som mala uplne v poriadku , išla som k mojej gynekologičke tá mi spravla klasickú preventívku , pohmatala rukami prsia , trošku naozaj podotýkam trošku podpazušie a povedala že ona nevie z čoho to môže byť ale že aj z holenia alebo antiperspirantu ...a to robila len rukami ...vobec mi nespravila sono nic a poslala ma preč , a moja obvodna mi predpisala octanovu masť ...a bolí ma to dalej
@mimka161 ahoj, obvodná ti mohla zobrať krv, možno máš nejaký zápal v tele. octanová masť nie, kúp si radšej niečo proti bolesti, nejaký gél alebo masť. a mohla ťa poslať na sono prsníkov. nestraším, ale za vypísanie papiara nič nedá.
@lalinko2010 ahoj , však prave toho sa ja bojim ze mam niečo v tele , poprípade problem v tom lymfatickom systeme ale ja neviem co mam teraz robit ked ma poslali obe domov s tym že som zdrava . Moje dr. su neni v mieste mojho bydliska ale okolo 50 km vzdialene kedze som sa prestahovala a este som nestihla vymenit ...takze nemozem kazdy druhy den cestovat tam a spet ...naozaj som v stachu a neviem ako dalej postupovat
@mimka161 vymeniť lekára, kde máš teraz trvalý pobyt, nájsť si nového lekára a ten si vyžiada tvoje zdravotnú dokumentáciu.
Pozrite si u nás na eshope Cytosan Fomentum Gel. Presne v takomto prípade s tým máme výborné skúsenosti. Ustúpi opuch aj bolesť. Ale treba ďalej pátrať po príčine...
@mimka161 dobry den, viem ze vasa diskusia je stara ale ako to nakoniec dopadlo, a z coho ta bolest bola? Ja to citim presne rovnako ako ste popisala vy... zatial som nebola u dr.. dakujem
@slnieckozjuhu nič sa nezistilo. Zrazu to prešlo
@slnieckozjuhu Dobrý deň. A vám to ako dopadlo? Lebo ja mám presne to isté pod ľavou pazuchou. Tiež taká bolesť ako keď stlačite modriny. Na pohľad nič ale na dotyk veľmi citlivé a niektoré miesto až tak že mi zabrni v celej ruke.
@malcica nic, zmizlo to po nejakom case... uplne sa stratilo... akoze ja som si povedala ze bud s tym idem k dr alebo prestanem to riesit, tak reku skusim si to mevsimat, nehmatat... a nic, zabudla som na to a uz to nemam
@slnieckozjuhu moze to byt aj z deodorantov, ktore zabranuju poteniu, ja som to mala viac krat a vzdy len v lete a po vysadeni antiperspirantov to vzdy preslo
mozu to byt zapalene potne zlazy. Asi najviac zisti na sone gynekolog. Nemaj strach, vacsinou to nie je take zle 🙂