ahojte mamicky, nemamicky
s manzelom mame vzdy chraneny pohlavny styk. Po klasickej menstruacii,klasicky silnej, som mala v podbrusku take napatie, bolest, boleli ma vajecniky na striedacku a to asi cely dalsi tyzden a prestalo to az 16ty den cyklu, kedy som mala ovulaciu, co som zretelne citila....poznam to a viem si to odsledovat. Odvtedy sa opat citim super. Pre istotu som si spravila aj tehot. testy (tri s rozdielom vzdy dvoch dni a az 4 dni od skoncenia menstruacie), vsetky negativne. Este doplnim ze ten cas od konca menstruacie po tu ovulaciu som citila ako keby zvysenu teplotu, horeli mi ruky, chodidla.... brala som to tak, ze asi je to tymi horucavami vonka.
Prosim vas, neviete co mohlo sposobit take bolesti, napatie v brusku? Este dodam, ze som bola mimo domova a ze som mala aj problemy so stolicou... mam problemy s tymto niekedy, preto moje ranajky su vzdy ovsene vlocky a teraz som ich nemala... cize tak. Teraz odo dna ovulacie sa opat citim velmi dobre.
@lilysk bazen..hmm..myslim ze nie... menstruacia prisla presne po 14 dnoch lutealnej fazy...len proste po menzese som sa citila divne, taku teplotu som citila, mala som problemy so stolicou...napatie v brusku..boelsti vajecnikov. Ale od ovulacie (16 den cyklu) sa zas citim super... tak neviem co to mohlo byt 😒
@katren to bola "otazka" a kedze som tam zabudla nieco dopisat, hned som dala ze "nevhodna tema" a zdovodnila to adminovi. No chcela som skor diskusiu.
Chapem toho doktora...len som chcela vediet, ci nahodou nemal niekto uz nejaky taky problem a nevedel by mi teda "diagnostikovat" co by to mohlo byt 🙂
@mima4 Nebola si niekde v bazene ?Alebo si sa nepodchladila niekde ?....(mokre plavky a pod .)