Ahojte. Mám taký problém. V roku 2019 som prekonala zápal močových ciest ktorý som liečila doma liekmi , čajom.. keď som myslela ze je to preč, ostala som ležať.. infekcia prešla do brušnej dutiny z čoho mi v nemocnici zistili ze mam akútny zápal žlčníka, neznámu tekutinu v bruchu (brucho som mala ako 6tom m. tehotenstva.) ,sepsu a hrozila mi transplantácia obličky. Dostala som sa z toho no po hospitalizácii v nemocnici som si nevybrala lieky na sepsu.. každý november mam zápal močových ciest a teraz znova ...diagnostikovali to ako chronické...
Pred dvoma dnami sa mi objavili bolesti v oblasti obliciek a pichanie vyrazajuce pod lopatky w do boku ..pálenie, rezanie pri močení aj pri chodzi to dosť bolí... včera som mala po malej na toaletnom krv... nemyslím si ze je to menštruácia pretože nekrvacam normálne.. väčšinou to tečie iba pri močení alebo keď si dám tampón..inak nie ..je to ako keby zrazenina a tmavá krv... mate s tým niektorá skúsenosť? Ďakujem za skorú odpoveď
no je rozdiel krvacat z mocovej trubice a z posvy (kam si davas tampom) ale teda mas obvodaka tak by som to riesila s nim
Myslite toto vazne? Okamzite by som riesila hospitalizaciu
Niekedy ma udivuje ako dokazu byt ludia lahostsjni voci svojmu zdraviu, naozaj tomu nerozumiem……
To nemyslis vazne??????? Chces skoncit na dialyze?! Okamzite na urgent!
Ano mam s tym skusenost, vytiahli ma hrobarovi z lopaty. Odvtedy uz nesaskujem a hned riesim s dr. Presne ako ti pisu, papuce pyzamo pre istotu sebou a isla by som hned.
Už by som sedela na urgentne v nemocnici s papucami a pyžamom zabalenym.