Bolesti v kolene

vladka77
6. sep 2014

Ahojte, potrebovala by som sa poradiť, pri behu som zle stúpila azabolelo ma koleno, ked som koleno šetrila prešlo to len mi neskutočne rupotalo v kolene ked som ho ohýbala a vyrovnávala ako keby sa drela kosť o kosť, niekedy to bolo aj počuť, a bolelo to. Teraz pri behu som to koleno zaťažila trochu viac a bolesť sa vrátila a ešte k tomu mám pocit ako keby mi spuchlo vo vnútri a mám problém s ním hýbať. Stáva sa to ked ohnem koleno aleno ho vyrotujem.
Viete mi poradiť čo by to mohlo byť prosím 😒

janinah
6. sep 2014

koleno stiahnuť elastickým obväzom a už si mala byť na traumatologickej pohotovosti a nie s tým ešte behať....

saffi
6. sep 2014

@janinah nooo moze to byt vselico, to je tazka otazka na diskusne forum. mozes mat poskodeny meniskus, vaziva, krizovy vaz, mozes tam mat cystu alebo opotrebovanu chrupavku... kazdopadne postrebujes rentgen...

janinah
6. sep 2014

@saffi no,moje koleno to nie je 😉

saffi
6. sep 2014

@janinah ooo ano, prepac. omylom som klikla tebe na odpovedat 🙂. ale autorka si to precita 🙂

pianina
6. sep 2014

Ist ku lekarovi,on urobi magneticku rezon,alebo rongen treba to riesit hned.manzel mal podobny problem a len sme to odsuvali a tlmili od bolestamia anakoniec prasknuty meniskus.

maser
7. sep 2014

Najskôr ide o meniskus. Nezatažuj ho daj si chladny obklad a v pondelok naklusaj na ortopediu. Všetko dobré...

eminaaaa
1. jún 2021

Ahojte. Mohli by ste mi pomôcť ? Mám veľmi veľké bolestí pravého kolena. Pred 3 týždňami som sa šmykla. Koleno nebolo opuchnuté. Pred týždňom som bola u ortopéda poslal ma na RTG povedal mi že mám natiahnutý sval a šľachu. Ale bolesť vôbec neprechádza práveže je to ešte horšie mám zlú hybnosť kolena a strašne to bolí. A keď si chcem kľaknúť alebo čupnúť tak mi v kolene strašne pukne. Neviete čo by to mohlo byť ? Prosím poraďte mi. Ďakujem ♥️