Ahojte, potrebovala by som sa poradiť, pri behu som zle stúpila azabolelo ma koleno, ked som koleno šetrila prešlo to len mi neskutočne rupotalo v kolene ked som ho ohýbala a vyrovnávala ako keby sa drela kosť o kosť, niekedy to bolo aj počuť, a bolelo to. Teraz pri behu som to koleno zaťažila trochu viac a bolesť sa vrátila a ešte k tomu mám pocit ako keby mi spuchlo vo vnútri a mám problém s ním hýbať. Stáva sa to ked ohnem koleno aleno ho vyrotujem.
Viete mi poradiť čo by to mohlo byť prosím 😒
Ist ku lekarovi,on urobi magneticku rezon,alebo rongen treba to riesit hned.manzel mal podobny problem a len sme to odsuvali a tlmili od bolestamia anakoniec prasknuty meniskus.
Najskôr ide o meniskus. Nezatažuj ho daj si chladny obklad a v pondelok naklusaj na ortopediu. Všetko dobré...
Ahojte. Mohli by ste mi pomôcť ? Mám veľmi veľké bolestí pravého kolena. Pred 3 týždňami som sa šmykla. Koleno nebolo opuchnuté. Pred týždňom som bola u ortopéda poslal ma na RTG povedal mi že mám natiahnutý sval a šľachu. Ale bolesť vôbec neprechádza práveže je to ešte horšie mám zlú hybnosť kolena a strašne to bolí. A keď si chcem kľaknúť alebo čupnúť tak mi v kolene strašne pukne. Neviete čo by to mohlo byť ? Prosím poraďte mi. Ďakujem ♥️
koleno stiahnuť elastickým obväzom a už si mala byť na traumatologickej pohotovosti a nie s tým ešte behať....