Ahojte od včera mám takú bolesť v hornej časti brucha v strede také akoby kŕče a boli ma. Na. Tom mieste vzadu chrbtica akoby obličky alebo neviem bola som na pohotovosťi lekár mi pichol len injekciu od bolesti čo to môže byť na budúci týždeň plánujem ísť k Dr. Čítala som na nete hororové scenáre viem ze by som nemala ale teraz sa bojím pociťoval niekto z vás takú bolest viete mi povedať z icoho to môže byť??
Manžela pri probléme s pankreasom bolelo vpredu a nie vzadu 🤔
@dubek pankreas boli po jedle a často okolo pupka. Máš aj iné tráviace problémy? Ak nie ,nemôže to byť z chrbtice?
@dubek pri pankrease ma bolelo na hrudniku tesne pod prsiami, nevedela som poriadne ani rozlíšiť ci je to v predu alebo na chrbte. Neskor to prešlo az do hrdla /akoby pocit cudzieho telesa v krku/ pridalo sa časté grganie aj na lačny žalúdok, pálenie brucha, kyselina. Takze ked máš podráždený pankreas, aspoň tu diétu odporúčam kym zajdes k lekárovi 🙂
@kristina2412 nie iné problémy nemám mohlo by ma z chrbtice bolieť brucho??
Ďakujem vám všetkým
tak to je ťažko od netu dávať diagnózy...známa pri pankrease veľmi vracala a mala silné bolesti okolo pupku...skončila v nemocnici
to čo píšeš môžu byť aj vredy na žalúdku...jednoznačne treba sono, odber krvi a pod...
@dubek samozrejme treba ist na vysetrenie, rtg,sono, my ti nevieme povedat presne... moze to byt aj ladvina ale vystreluje ti bolest...
@maminecka266 bola som dnes u lekára jak na truc lekárka obvodná bude v pondelok až a gyn tiež 😏 ale moč mi vyšetrila sestrička ževraj čistý ak by to boli ľadviny ukázalo by niečo v moči??
Ja mam pankreatitidu 4roky. 2x bol zapaleny. Z pohotovosti ta mal poslat na urgent krv, hladiny amylazy a lypazy a crpcko odsledovat 🤦🏼🤦🏼🤦🏼🤦🏼 ale asi len podrazdeny ked nevraciam nehnackujes neteplotujes ( teplota nemusi byt vzdy)
@dubek pankreas sa nedá len tak jednoducho diagnostikovať. Kamošku boli brucho už dlho, teraz dokonca chudne. Bola na CT, kolono, gastroskopiu, rôzne krvné testy a pankreas jej nepotvrdili. Takže nepanikár. Mňa niekedy takto bolí, keď mám veľa žalúdočnej kyseliny. Zoberiem pár tabl. Helicidu a prejde.
žeby zlcnik?
@dubek prvy x ked som mala zapal ma prehanalo inak nic. . druhy x som mala zimnicu, par hodin aj teplotu , prehananie, vracanie. Ty mozes mat aj vsetky priznaky ale zapaleny byt nemusi, dolezite je crp . Ak by si nemala zapal alle dost podrazdeny, mozno by bolo fajn aj ostat napr.na 2dni v nemocke len infuzky bez jedla a vody nech sa to upokoji.
Ďakujem vám všetkým za odpovede stále to bolí dala som si len Nospu budem to musieť do pondelka vydržať
@dubek Mohlo mňa od kedy boli chrbtica rak ma začalo bolieť na ľavej strane pod rebrom ako keby pod prsnikom taka tupa bolesť presne ako keby som tam niečo mala...bola som k Doktorke že nech ma pošle na sink brucha no doktorka to vibec nerieši že vraj som mlada...asi tak na SR zdravotnictvo cest výnimkám
@natty0987 presne to iste máme aj ja!
Nevieme...nik tu nie je múdrejší ako lekár na pohotovosti,ktorý ťa videl a vyšetril.Každopádne šetriaca diéta by bola vhodná pár dní.A nečítať netové diagnozy.