Kocky máte to aj vy...posledné mesiace si to všímam ,že pár dní pred menzesom má všetko boli ,chrbát a celá polka tela....
Ja neviem po 30tke som jak do starého železa
@luciador úplne bolesti chrbta boku som úplne neviem taká divná...ani brucho má nebolí ale cely človek áno.
@moncikamoni Ja to mám tiež tak 🤪
@luciador hrozné bože môj 33 rokov a sommjak stará baba
@moncikamoni A predpokladám, že to bude stále horšie a horšie 😀🤪 Ja mám 37 ☺️
@moncikamoni aj mna tak...lavy bok vzadu...kazde rano vstavam ako dolamana... a uz 10dni pred menzesom ma bolia hrozne prsia.... o nalade ani nehovorim-leziem na nervy sama sebe...len vrcim... 🤷♀️😡
@moncikamoni Bude horšie. Treba počkať do prechodu.😄 Nič v zlom, tiež to tak mám. To boli časy, keď som si lieky od bolesti dávala len počas menzesu.😅
Aj ja to tak mam, bolest chrbta, krizov az stehien, bolest hlavy a stale horsie a horsie, po porode mi to zacalo, tiez uz mam 30 :D
no ja to mám odjakživa ako mi ms vôbec začala teda od takých 13 rokov.Celý cyklus je o ničom.Na krámy ti je zle,pred krámami asi týždeň alebo niekolko dní tiež..ženskej je dobre možno tak týždeň,najviac dva z celého mesiaca.No čo už,potrestané sme
@moncikamoni Hm… kiez by len bolesti tela..
VZDY cely zivot od prvej menstruacie az do dnes do veku 38 KAZDY MESIAC po skonceni ovulacie to je u mna 17-18-ty den tak nasledujuce dni do menstruacie tj. dalsich 12 dni nastava peklo… 37 teplota, v posve suchoty, chut na sex nula, citlivost raz plac raz nervy bez priciny neda sa to nijak ovladnut, akne, pazravost, brucho nafuknute ako piaty mesiac, svrbenie bradaviek, bolest prs, celkova nepohoda, celkovo fyzicky zle, unavena atd stupnuje sa to a priznaky sa pridavaju… cikat chodim den noc vela x… ked pride menstruacia vsetko zmizne akoby utal🙂 ale to zas pridu bolesti a krvacanie ako silne naozaj velmi a hlavne v noci
@liusa82 presne!!!!
Bože neplaste. Doteraz som mávala také že buď kŕče jak hovado a zalievalo ma alebo mi zostalo tak zle ze som nevedela ci Odpadnem alebo sa povraciam.
Tento mesiac som myslela ze som asi kovid chytila...každý večer zimnica, bolesť celého tela najmä chrbta ako pri chrípke, bolesť hlavy a cez deň bolesť žalúdka. Celý človek má bolel. Cítila som sa na 80 rokov. Po 3.dnoch som chcela ísť k lekárovi ale dostala som červenú návštevu (o 4dni skôr) a všetko prešlo až na bolesť žalúdka...
Teraz ako vás čítam, mohlo to mat súvis s menštruáciou. Uvidím teda co o mesiac....
@moncikamoni aj ja sa tak citim ako keby som mala chripku,extremna unava a bolest celeho tela som bez nalady mam depku, potom to prejde asi 1 den pred kramamy. Plus k tomu mam migrenu aj 5 dni. Skus pupalku ale nieco na pms
Každý mesiac to mám inak. Ale áno sú ťažšie mesiace, ktoré proste bez tabletky by som ani nezvládla. Raz kríže ma trápia, potom hlava, potom celková únava, no stále sa niečo počas PMS nájde :/
@pielka to mám veru aj ja tak, že jeden mesiac je to tak, druhý mesiac onak a neviem vôbec ako to kedy bude. Niekedy ma už dva dni pred menzesom začne hlava bolieť, niekedy mi aj menzes prejde a hlava vôbec nič.
@moncikamoni Mám to taky tak 😔 Je to na nervy ☹️