Dobrý den,
již 2 a půl měsíce mne trápí stěhovavé bolesti svalů na obou nohách hlavně při chůzi nebo stání.,Svaly divně tuhnou, bolí, jsou napjaté. Bolest se neustále přesouvá, je na několika místech současně a objevuje se ve stehnech, lýtkách a hýždích. Je to velmi nepříjemné. Setkal se s tím někdo?
@stellarstar také užívám hořčík a vitamíny b. Kompresní punčochy trochu uleví. Jak dlouho to máte? Máte ještě jiné příznaky?
Ja to mám zatiaľ ca 3 t. A niekedy, nie každý deň ma bolia aj kolená. Cítim ako keby boli opuchnuté ale nie sú. 8.10 mám usg oboch nôh kv žilám
@stellarstar Mě bolí zase podkolenní jamky.
Draslik mne napríklad pomáha,
masáže a strečing
@minenkak Máte také problémy s bolestmi svalů na nohách?
Mám a môj muž má neskutočne,ale to vieme ,že má úplne stvrdnute svaly a tam pomôže len masáž a natrieť s magneziovym olejom
Inak môže to byť aj z chrbta ,treba ponaťahovať,chrbát,zadok, nohy
Skúste protizápalovú stravu a kúpeľ s epsomskou soľou.
@vakatko Máte také podobné potíže?
mala som to, dovod bol predavkovanie B6
@falbala132 Jak se na to přišlo?
symptomy a krve testy
@falbala132 A jaké symptomy u předávkování jsou? Jak dlouho jste béčko brala?
brala som 4 mesiaca, zacalo mi ale uz po mesiaci, dalsie 3 mi trvalo kym som identifikovala co mi je. bolest noh, neskutocna bolest ked som sa niekde udrela, bolest kostí, pridavalo sa palenie pokozky, svalove samovolne kontrakcie, ked som cvicila, tak svalovicu som mala aj 3 tyzdne... neskor menzes kazdych 16 dni, stuhnutost krku, a asi tyzden pred zistenim co mi to robi som si prestala citit pravu ruku, nohu a polovicu hlavy... celkom zahul.
blbe je, ze telo sa mi od toho cisti uz 8 mesiacov, musim si davat sakra pozor aby som neskonzumovala prilis vela jedla, kde je B6 prirodzene, lebo okamzite ma tie bolesti opat chytia. ale teda uz je to omnoho lepsie, vela symptomov mi odislo uplne.
Áno, momentálne to tiež mám. Užívam mg a mobivenal a nosím kompresne ale zatiaľ žiadna úľava