Ahoj môže ma z depresie bolieť furt hlava a chrbtica?
Urcite ano.moj manzel mal narocne zamestnanie,bol riaditel jedne firmy.posledneho pol roka ho stale nieco bolelo,urobili mu vsetky vyšetrenia a vsetko bolo dobre.navstivil neurologa a aj psychiatra. Dal vypoved a ani depresie uz nema a citi sa fit.
Treba najst len prekazku ktora ti sposobuje depresiu a riesit to
@lenuliatko84 ja neviem co mi ju spôsobuje ono samé to príde ze najprv bolesti a potom nálada zla placlivost úzkosť.
@lucia851 este ti odporucim lubovnikovy caj.je to prirodne antidepresivum.upokoji ta,nie je to droga neboj.kupis v lekarni.napriklad moja mama ho pila ked nam umrel moj brat a nepotrebovala ziadne lieky.ja ho pijem tiez sem tam,vsade same zle spravy,dieta doma.naozaj pomaha.vyskusaj nic za to nedas
A manzel zacal napriklad aj behavat,aspon 5-10 minut denne a vzdy je veselší (hadam nechodi na pivo🤣)
@lenuliatko84 ďakujem za radu ale ja beriem už antidepresiva a iné psychiatricke lieky už asi šesť rokov. Vždy mi to vydrží byť ustalena tak rok alebo dva a potom zas musím bud zmeniť lieky alebo skončim na lieceni
@lucia851 aha to som nevedela,ale naozaj caj vyskúšaj, nepi ho dlhsie ako 2 tyzdne.mrzi ma to
@lenuliatko84 ľubovník sa nemôže keď užívam ad
Samozrejme a zlé držanie tela neprospieva ani jednému. (Hrbenie sa.)
Lubovnik nie ak berieš AD. Ale očividne tie AD nezaberajú .. chce to zmeniť celkovo svoj život
@lucia851 môže určite