Ahojte
Uz som zufala. Lievila som sa na helicobactera.priznavam ze ma to totalne vzalo - stresy ci sa ho zbavim. Do toho ma zacali bolievat rebra obzvlast prava strana - 6 x robene sono ci nemam nieco s pecenou, zlcnikom vsetko negativne. Aj krv mam ok. Poslali ma na rtg ze fr 5th stavca. Ortoped to vylucil dal mi lieky pomocky na spravne drzanie tela mam hyperkyfozu chrbat v jednom krci resp hrudnu chrbticu, slabe hrudne svaly hrbim sa . A pislal ma na rehabky. Psychicky som uz zle na tom zacinam si namyslat nieco vaznejsie. Este ma pislali na mag rezonanciu . Cez noc spim nic ma neboli rano vstanem a uz ma to zacina pobolievat. Ze to moze byt aj stres. Gfs mam robenu idem teraz na kontrolny dychovy test HP . Creva to asi byt nemozu - aj ked saaj tohto bojim. Ale rebra ma bolia pod prsiami. Som uz zufala - zrela na psychinu
Ano moze
Obnovujem temu...ako sa to vyriesilo...bolo to naozaj od chrbtice?
Ano bolo odvtedy cvicim a vsetko je ok
@tatiana1980 ahoj aj mam hyperkyfozu mam problemy ze tazko sa mi dycha, boli pali picha ma na hrudniku pri sdci cela lava strana ekg robene 6 krat vsetko ok ekg 24 hodinovy holter tiez ok aj echo srdca
@tatiana1980 ahoj, prosím ťa ja mám rovnaký problém, môžeš mi poradiť nejaké konkrétne cviky?..náhodou SM systém necvicis?
@najstastnejsia1 nie to necvicim . Ja chodim na flowin a piloxing aby sa spevnilo vnutorne svalstvo , ale pilates je vyborny. V robote si posedim aj na fitlopte a vecer sa ponatahujem formou pilatesu.
Dobrý den baby mam ten iisty problém boli marebro chrbát a pod prsiami ma bol irebro na pravej strane robili mi rengen dokt. Povedal zem ma krivu chrbticu môže to byť s steho
Bolesť v právom boku od chrbtice
@tatiana1980 ahoj viem ze stará téma. Ale chcem sa pýtať mam tie isté problémy už som na nervy z toho, milión vyšetrení a nič. Vraj chrbtice. Len mna bolia aj kríze celé a aj do brucha to ide. Ze ci aj vy ste nemali také. Ďakujem
@tatiana1980 ahoj. Prosím riešim tento istý problém už je to domova na mašlu. Ako i prosím dopadla prišli tu na niečo? Kľudne mi napíš správu súkromnú budem rad keď odpíšeš. Ďakujem veľmi pekne.
Dobry den Tatiana. mam ten isty problem čo vy. prosim dajte mi vedieť ako to dalej prebiehalo, či vas uz bolest presla. ja tiez prezivam stres, u doktora mi povedali, ze to mam od chrbtice/bolest rebier/ a mam cvicit a vystierať sa. ale nič mi nepomaha. mna to tiez boli viac na pravej strane a mam problemy obsedieť v praci, mam totiz sedave zamestnanie a to este zhoršuje.dakujem za odpoved.