Bolesti pri uchu

kavicka12
2. feb 2023

Ahojte mam dlhodobo bolesti pri uchu a tvare,bol spomenuty trojklanny nerv ,celystny klb ,povytahovane stolicky atd..No chcem si dolnu stolicku nechat pred nou mam jednu von uz 5 rokov no toto sa mi roby ,nsjprv to bolo mensie teraz takto,to dasno je akoby kruh v tom akoby malo vypadnut ,boli ma to miesto na dotyk.Chcem si dat vitiahnut aj tu stolicku no zubarka nechce no bolesti msm stale vraj to je trojklanny nerv,toto este nevidela ,nemozem k nej ani ist lebo som skoncila v nemocnici no dost ma to znepokojuje to na dasne ta diera

loliki
2. feb 2023

@kavicka12 A prečo si v nemocnici? Téma je založená kvôli tej diere? Možno to súvisí s ostatnými bolesťami a problémami.

ankare
2. feb 2023

@kavicka12 skús napísať do skupiny Zdravotníci na MK

kavicka12
autor
2. feb 2023

@loliki v nemocnici som kvôli zápalu čriev, áno kvôli tej diere ,k zubárke chodím pravidelne kvôli tým bolestiam no od septembra mam iné problémy kvôli ktorým nemôžem ani z domu Vist preto som v nemocke teraz no toto sa mi zväčšuje neviem co to je

kavicka12
autor
2. feb 2023

@ankare skúšala som vraj môže byť zápal, hocičo treba navštíviť zubára co viem no nedá sa mi teras

iveetta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kavicka12
autor
3. feb 2023

@iveetta dhq to sa dava kde?

iveetta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kavicka12
autor
4. feb 2023

@iveetta aha mne pri vyhladavani najde len pod tym nazvom zeolit a ostatne v rustine

iveetta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz