Bolesti pri prerezávaní zubu múdrosti

bebinka74
30. mar 2017

Ahojte, nejaky overeny liek pri prerezavani osmicky-zubu mudrosti, uz druhu noc nespim, boli ma hlava, ucho. Potrebujem nieco, co by mi rychlo a ucinne pomohlo. Dakujem za vsetky rady.

anabeth
30. mar 2017

@bebinka74 to je rozne, podla toho na ake lieky si zvyknutá... mojej dcere išla osmička v 19- rokoch, nikdy tabletky proti bolesti nebrala, tak jej zaberal aj obyčajný paralen, ale nakoniec aj tak musela ísť na chirurgiu narezávať... mužovi nezaberie nič, len injekcia na pohotovosti, bo ten celý život žuje oblbováky
silneší je potom valetol
a musíš riešiť aj u zubára, zub ti može rasť krivo a nič nepomože- bola si na rtg?

zuzik307
30. mar 2017

@bebinka74 Nalgesin S je asi najsilnejsie volnopredajne analgetikum, vyskusaj...

bratislavcankanm
30. mar 2017

@bebinka74 mne zaberal ataralgin

svettii
30. mar 2017

Tabletiek je kopec no ak máš až príliš veľké bolesti tak by som asi zašla k zubárovi. On by ti ho mohol pod umrtvujúcou injekciou nazerať a tým by ti vyšiel skôr a hlavne s menšími bolesťami ako máš teraz. Podľa mňa by si to tak mala najlepšie😒

meusicka
30. mar 2017

@bebinka74 ja by som neexperimentovala s tabletkami, mne sa drala 8cka tiez tazko, a ked som bola u zubarky, skonstatovala, ze este ani poriadne nie je vonku a uz sa kazi... rezala mi dasno, opravila zub, dnes mam uz dve horne prec, dolne este cakaju.
ked uz, tak skor skus prirodne, vraj zabera dat do ust na miesto bolesti cely klincek, zakusnut on a nechat posobit, obsahuje totiz etericke oleje, ktore posobia proti bolesti. taktiez mozno nahriat biolampou.
ale pre mna, zajst za zubarom, nech sa na to pozrie, zub moze mat aj malo miesta, tlacit sa zlym smerom, je toho viac. lekar vie najlepsie posudit.

bebinka74
autor
30. mar 2017

@anabeth
@zuzik307
@bratislavcankanm
@meusicka
@svettii dakujem kocky, zatial zabral NalgesinS, ale ak to bude boliet aj nadalej, tak smer zubarka urcite 😉

juliet86
30. mar 2017

@bebinka74 na predpis odporucam ketonal retard. Niekomu slape flector.pripadne kombinacia novalgin plus guajacuran. Good luck