ahojte kočky...rada by som sa spýtala či nemate niektora skusenost s dlhodobými bolestami podbruška...som 10mes po cisarskom porode a asi ked mal malý 3mes som bola u gyndoša s tým ze ma neustale boli podbruško občas to ide až do brucha no večšinou ako take slabšie menštruačné bolesti...už mi to lezie na nervy...vyšetril ma a uzavrel to tým ze to je len dvíhaním malého vo vajíčko a nosením kedze po lekaroch s ním som chodila len ja a vždy vajíčko v ruke...ked som to tak prestala kupila som si nosič tak to prestalo mala som klud hadam 2mes...potom zas na urologi mi zistili leukocyty v moci no ked som doniesla prvý ranný moc tak ten bol sterilnný zobrali výter z pošvy a streptokok..že na gyndu mam ist...tam mi dal moj dr antibiotika a nejaký krem do pošvy...zatial ete ten krem užívam no potom uvidím...zatial po antibiotikach bol chvilu klud a zas ma to pobolieva...vraj ten streptokok je už imunny voči viacerým liekom dr vravel...no mam aj taký biely výtok plus po sexe vždy ked idem na wc a po potrebe sa utriem tak malinko krvi to som mu spomínala no že to može byt aj z toho streptokoka...mate s tým niektora skusenost prosím čo by som na to mohla ete skusit?dakujem
@visnacka sa bojim aby to nebolo cosi vazne dr povedal ze to malicke krvacanie po sexe je kvoli tomu streptokokovi tak daj vediet ako si dopadla
Ahoj, ja mam istý problém. Ale zatiaľ som nebola u dr. Dnes plánujem ísť, len som bola na výteroch z pošvy a tam nič doktorka nezistila. Ale neustále ale už dva mesiace v kuse ma bolia vaječníky len mne tá bolesť prechádza do ledvin. A po sexe aj ja krvácam. Dokonca aj normálne počas antikoncepcie.