Bolesti počas kojenia

jarmilka1985
29. jan 2014

Ahojte babule! Pisem sem, lebo neviem s kym sa o tom poradit a tu je vas urcite dost s podobnou skusenostou. Mam 2 deturence - 3r. a 11m. Pri dcerke som dostala menstruaciu - kedze som kojila po pol roku a 4 dnoch. Druhe babo stale popri prikrmovaniu kojim a este som menstruaciu nedostala a ovulaciu si sledujem uz tretimesiac - pravdepodobne anovulacnu. Aj ked november, december i januar vzdy koncom som mala par dni bolesti v podbrusku akoby to bola prava ovulacia. Problem je v tom ze oddnes rana ma bolia uz vyse hodiny prsia akoby take napatie. Presne ako pri oboch deckach ked som mala tesne pred vynechanim menstruacie nez som zistila ze som tehu. Maly bol pekne kojeny celu noc aj minulu ovela viac ako inokedy...zvyknem kojit 3-4 krat od 22h do 6h rana a teraz tieto 2 dni to bolo tak ze aj castejsie. Od nedele sa mi vyhodili vyrazky na cele nie vela ale zvykla som to mat pred menstruaciou a vcera som mala take nalady ze koniec, vsetko mi vadilo. Chcem sa opytat, nakolko som zmatena hlavne tou bolestou prsnikov co to dokelu je? Mate niektora podobnu skusenost? Inac este taka vec pred oboma tehu som bolesti prsnikov nemala a ak ano strasne slabe a teraz je to tak ze boli to a pritom su pekne odsate. A viac menej prazdne co citim. OZaj a po akom dlhom case pocas ekologickeho kojenia ste dostali menstruaciu? Dakujem za kazdu radu.

linda20111
29. jan 2014

@jarmilka1985 jezismaria ja som dvakrat precitala tvoj prispevok, ale nepochopila som na co vlastne potrebujes odpoved. tie priznaky co si popisala su specificke u teba, taktiez to kojenie je specificke, pochybujem ze sa tu najde nejaka ina zena ktora ma presne toto vsetko co si ty opisala. chcela si sa tu opytat ci ti pride menstruacia, ovulacia, alebo ci si tehotna? aj ked rada vestim z gule ked sa tu nejake kocky pytaju, v tvojom pripade je to take komplikovane ze odpovedat neviem.. ale zelam ti aby bolo vsetko dobre!