Ahojte , mala som hormonálnu liečbu progesteronu už tretí mesiac kedže som nemala pravidelnú menštruáciu , tento mesiac mi došiel menzes ale taký silny aký som ešte nemala ... odvtedy ma bolia nohy , stehná , koleno , lýtka ... strašná bolesť občas aj opuch lýtka ale iba na ľavej nohe a iba tak trošku .... možem mať trombózu ?
@miskooo1987 ja som sa nepýtala či to mám ... ale či to je reálne pri týchto tabletkách ....
@ani66611 to máš napísané na takom papieriku čo slúži inak pre väčšinu ako výplň aby lieky nehrkali v krabičke...
@miskooo1987 no ty si veľmi múdry ... choď písať kktiny niekde inde buď taký láskavý ... ja som sa normalne pýtala nepotrebujem ja sem žiadne primitívne komentáre ...
@miskooo1987 😂😂😂😂
@ani66611 skús sa spýtať v skupine zdravotníci, tam skôr odpovedajú ako tu.
@ani66611 jasne že som... sú pri tom lieku nežiadúce účinky popísané??? Sú.. zapadá do nich ? Ak nie tak chod k lekarovi... ak áno, tak chod tiež..
@ani66611 skúste si elastickým obvazom stiahnut obe nohy, ak sa vam ulavi moze ist o trombozu ale to by ste mala utekat k lekarovi , ja som mala trombozu po cisarskom najskor ma boleli nohy potom opuch a teplota , nevladala som chodit ked mi v nemocnici stiahli nohy obvazom tak hned sa mi ulavilo po cca pol hodine bolest sa zmiernila ale hned injekcie do brucha a antibiotika
Či máš trojmbozu sa nás nepýtaj... nemáme prenosný na diaľku fungujúci rtg...